Legendarni retro mobilni vas čeka: eSIM, savitljiv ekran i cena od 1720€ | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni retro mobilni vas čeka: eSIM, savitljiv ekran i cena od 1720€

Nakon što smo dočekali eSIM početkom godine, stigao nam je u Srbiju i prvi mobilni, koji koristi samo taj standard.

  Izvor: MONDO / Motorola

Motorola RAZR je izazvala ogromnu pažnju pred kraj 2019. godine, kad je najavljena serijom promotivnih aktivnosti, kao i gala premijerom u Londonu, gde je bila i MobIT ekipa.

Tada smo napravili nekoliko videa uživo i brojne fotografije nove generacije legendarnog RAZR telefona, koje možete da vidite na Instagram klipovima, kao i u galerijama kroz vest.

Možda će vas zanimati:

Kompanija Motorola morala je da sačeka da se u Srbiju uvede eSIM, koji je najzad dostupan i više ne postoji prepreka da se ovaj telefon prodaje i u Srbiji (Motorola RAZR podržava samo eSIM). Naravno, najvažnija karakteristika telefona su savitljiv ekran, ali i prepoznatljiv preklopni dizajn sa bradom i klikom nakon preklapanja telefona.

U odnosu na 2003. i godine nakon premijernog modela, kad je RAZR “harao“ tržištem, novi model je pametan i sad dolazi sa prepoznatljivim i popularnim Android operativnim sistemom. Konstruisan koristeći nerđajući čelik sa 3D Gorilla staklom, spoljna strana je dobro zaštićena, a opet, imate premijum osećaj u ruci. Poput originalnog, novi Motorola RAZR telefon je tanak i gladak s prednje, a reljefastog dizajna sa zadnje strane, izbegavajući kontrast u bojama i materijalima, kako se ne bi narušio osećaj simetričnog dizajna.

Pored toga, uređaj je premazan zaštitnim slojem, koji ga čini otpornim na vodu i štiti ga od prskanja. Ovakvim pristupom dizajniranju izgleda i tehnologije u unutrašnjosti, Motorola se trudi da postavi standarde za novu generaciju mobilnih uređaja, koji će naslediti ovaj model, a to znači samo jedno - možemo da očekujemo savitljive telefone poznate kompanije i u budućnosti!

Dok su pametni telefoni sve veći i veći, RAZR je sve kompaktniji.

Neke od karakteristika telefona su Snapdragon 710 čipset, 6 GB RAM memorije, 128 GB interne memorije, spoljašnja kamera f/1.7 optike rezolucije od 16 MPx sa EIS podrškom i Dual Pixel autofokusom, ali i veliki prednji ekran, koji omogućava upotrebu telefona, čitanje obaveštenja, dopisivanje i druge stvari bez otvaranja telefona. S tim u skladu je i specifikacija interaktivnog Quick View displeja od 2.7 inča (OLED tip, rezolucija čak 600 x 800 piksela). Unutrašnji Flex View OLED displej nudi dijagonalu od 6.2 inča sa 21:9 odnosom strana, a rezolucija mu je 2.142 x 876 piksela sa oko 380 ppi.

Ekran nudi i retro mod rada, koji prikazuje kompletan RAZR dizajn u unutrašnjosti novog telefona. O čemu se tačno radi - pogledajte u galeriji slika s premijere u Londonu!

Kompletne specifikacije telefona i baterije pogledajte u detaljnom RAZR opisu.

Motorola RAZR smartfon u Srbiji je u prodaji od 15. aprila, a cena uređaja bez ugovora iznosi 199.990 RSD tj. 1720 evra, a biće dostupan i uz tarifne pakete jednog domaćeg operatora, jer Motorola RAZR ne koristi klasičnu SIM karticu, već potpuno novi eSIM standard. Kompanija je direktno u telefon ugradila čip, koji ima funkciju SIM kartice, pa vam samim tim nije potrebna fizička SIM kartica.

Kako vam se dopada novi RAZR?

Motorola RAZR video održavanje (MobIT)
Izvor: Motorola

Motorola RAZR Unboxing (MobIT)
Izvor: Motorola

Motorola RAZR Feel the Flip (MobIT)
Izvor: Motorola

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA