Besplatan internet za korišćenje društvenih mreža | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatan internet za korišćenje društvenih mreža

Korisnicima mts mreže omogućena je upotreba društvenih mreža besplatno.

  Izvor: Promo/Kaspersky Lab

mts je svim svojim pripejd i postpejd korisnicima omogućio besplatne internet dodatke za korišćenje društvenih mreža.

Aktivacijom internet dodataka, korisnicima je omogućeno besplatno korišćenje društvenih mreža Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp i Twitter.

Možda će vas zanimati:

Korisnici tarifne dodatke mogu da aktiviraju putem SMS-a, USSD menija ili aplikacije Tvoj svet. U saopštenju, koje je dostavljeno MONDO redakciji mts napominje: “Molimo korisnike da zanemare sadržaj poruka, koji će dobiti prilikom aktivacije pomenutih tarifnih dodataka, a u kojoj će pisati da je usluga tarifirana po komercijalnoj ceni uz uverenje da će internet dodatak biti besplatan“.

Iskoristite ovu pogodnost i prednosti modernih tehnologija i budite u stalnom kontaktu sa svojim bakama i dekama, koji vreme tokom epidemije korona virusa provode u svojim domovima.

Slične akcije organizovale su i ostale mreže u Srbiji, o čemu ćete se precizno informisati pozivom svog Call Center-a ili posetom sajta operatera. Na sajtovima svih operatora pratite rokove trajanja usluge.

Kompanija Telekom Srbija otključala je i brojne TV kanale korisnicima usluga mts TV, Supernova i korisnicima usluga sa običnom TV antenom.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA