Pametniji kućni aparati su modularni, podržavaju 5G, veštačku inteligenciju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pametniji kućni aparati su modularni, podržavaju 5G, veštačku inteligenciju

Modularni kućni aparati sa novom tehnologijom, mogućnostima za povezivanje i pažljivo osmišljenog dizajna.

  Izvor: MONDO / Samsung

Nizom inovacija na sajmu CES 2020 kompanija Samsung pokazala je svoju viziju modernih domova.

Novi pametni uređaji olakšavaju svakodnevne zadatke, omogućujući korisnicima da svoje vreme provode baveći se stvarima koje vole, sa ljudima koje vole, u prostoru koji vole.

Možda će vas zanimati:

U kompaniji Samsung vidimo budućnost koja obiluje novim mogućnostima i upravo smo se u tom kontekstu i okupili ovde, u Las Vegasu na sajmu CES 2020 - da vidimo šta je to što nam predstoji u narednoj deceniji. Pojavom veštačke inteligencije i Interneta Stvari, koji su konačno postali mogući zahvaljujući snazi 5G mreže, početak 2020. godine označava momenat kada naša vizija inteligentno povezanog sveta postaje stvarnost“, izjavio je H. S. Kim, predsednik i izvršni direktor kompanije Samsung. “Ovo će biti decenija koju će obeležiti Era iskustva (Age of Experience) - era personalizovane tehnologije, koja ispunjava sve korisničke želje i potrebe na individualnom nivou, brišući granice između digitalnog i fizičkog sveta“.

Nova, proširena ponuda Samsung kućnih uređaja oslikava način na koji danas živimo: dom više nije samo mesto za odmor i opuštanje, on je sada i teretana, kancelarija i mesto za zabavu. Na osnovu ovih promena, Samsung je razvijao inovativni dizajn, razmišljajući o tome šta za korisnike predstavljaju proizvodi koji su fleksibilni, multifunkcionalni i koji postavljaju standarde kada je u pitanju lični stil.

Modularni, prilagodljivi dizajn postavlja nove standarde

Inovativan i lepo dizajniran BESPOKE frižider predstavlja potpuno novu kategoriju prilagodljivih kućnih aparata. Kombinujući materijale i boje, korisnici mogu izraziti svoj stil i dati kuhinji lični pečat. Pored toga, frižider se može prilagoditi potrebama korisnika pomoću Flex Zone odeljka, koji se može koristiti kao frižider ili zamrzivač.

Nadalje, dizajnirana za male prostore, prenosna indukciona ploča Portable Slim Double olakšava pripremu jela u kuhinji ili bilo kojoj drugoj sobi. Snažno i precizno kuva na dva indukciona kola, od kojih svaki dolazi sa devet različitih nivoa snage. Ringle mogu funkcionisati odvojeno, za jednu šerpu i lonac ili kao jedna ujedinjena površina.

Nova serija Samsung Cube frižidera nudi tri nova modela: Wine, Beer i Beauty. Ovi modularni frižideri dolaze u različitim bojama, koje se uklapaju u svaki dizajn i mogu se postaviti bilo gde, u bilo kojoj prostoriji, uključujući i spavaću sobu, jer je posebna tehnologija hlađenja toliko tiha da neće remetiti san korisnika.

Shoe Care sistem predstavlja prvu inovaciju u nezi obuće na svetu. Ovo praktično rešenje korisnicima pomaže pri održavanju omiljenih modnih ulaganja, pružajući im mogućnost dezodorisanja, izvlačenja vlage i sušenja cipela. To će pomoći da obuća traje duže, izgleda bolje i pruža osećaj svežine.

Pratite Sajam u Las Vegasu sa nama, prateći naš CES 2020 tag na MONDO stranicama ili putem oznake #MobITCES2020 na društvenim mrežama.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA