SERIJE, koje su RAZBILE na torentima tokom 2019. godine (LINKOVI, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJE, koje su RAZBILE na torentima tokom 2019. godine (LINKOVI, VIDEO)

Gledali smo ih premijerno na TV-u, na mobilnim telefonima i na internetu, ali je ogroman broj gledalaca i ove godine serije tražio na torentima. Ove su bile najpopularnije!

 Izvor: YouTube/GameOfThronesHot
Igra prestola - najava finalne sezone
Izvor: HBO/GameofThrones

Naravno, niko nije imaš šanse protiv Sanse, Sersei, Snežnog, ZMAJEVA, Ajre i svih drugih definitivno omiljenih likova Game of Thrones serije, koja je trijumfovala na listi najpiratizovanijih serija tokom godine, koju smo upravo ostavili za nama.

Igra prestola je sedam godina najčešće tražena serija na torentima, prema podacima sajta TorrentFreak, koji svake godine pravi ovu listu.

Možda će vas zanimati:

Prema proceni ovog sajta ovo je ujedno i poslednja godina tokom koje ćemo videti Igru prestola među pobednicima, jer već postoje ogromne hit serije, a najavljene su i mnoge nove, uz nepobitnu činjenicu da novih epizoda GoT-a svakako neće biti.

Popularnost preuzimanja Igre prestola merila se desetinama miliona tokom trajanja i nakon osme sezone serije, a da će ovo biti laka pobeda za ekipu serije moglo se pretpostaviti već tad, kad je serija rušila sve piratske rekorde.

Sledeći na vrhu, prema proceni TorrentFreak sajta je serija Mandalorian.

Popularni torent sajt, koji je napravio listu, napominje da je BitTorrent, iako najuticajnija sila među silama za preuzimanje torenata, ipak samo mali deo piratskog podzemlja, u kojem, pored preuzimanja sadržaja danas vladaju i striming i video na zahtev sajtovi, koji bi možda pokazali nekakvu drugačiju statistiku. Međutim, kad je broj preuzimanja u pitanju, ova lista se može posmatrati sa vrlo preciznom tačnošću.

Pročitajte i ovo: Ako nelegalno preuzimate hit serije i torente...

Uz ime serije sa liste dajemo vam i link sa informacijama o svakoj, kako biste videli koliko su uspešne bile i ostale bitne informacije o svakoj od serija.

GoT Aleksa i Mikica
Izvor: MONDO

Najpopularnije serije na torentima u 2019:

 1. (/) Game of Thrones
 2. (/) Chernobyl
 3. (/) The Mandalorian
 4. (3) The Big Bang Theory
 5. (4) Vikings
 6. (1) The Walking Dead
 7. (2) The Flash
 8. (/) Rick and Morty
 9. (/) Supergirl i
 10. (6) Arrow.

U zagradu smo stavili poziciju serije od prošle godine. Sa “/“ su označene serije, koje prošle godine nisu bile u produkciji ili nisu bile na listi TorrentFreak sajta.

Da li ste i vi "gledali" serije na trentima?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA