Ako kupujete TV, birajte onaj sa garancijom čak 5 godina! (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako kupujete TV, birajte onaj sa garancijom čak 5 godina! (FOTO, VIDEO)

Kad kupujete nov TV, kupujte onaj, koji će vam pružiti ne samo sjajnu sliku, nego i dugotrajan kvalitet!

  Izvor: MONDO / Samsung
Samsung QLED TV veličina (MobIT)
Izvor: Samsung Srbija

Nekada, ne tako davno, nepisano pravilo bilo je da se cela porodica okupi u dnevnoj sobi da bi zajedno gledala program na TV- u

Kako su se porodice širile, a te sobe postajale veće, javljala se i potreba za televizorom većih dimenzija.

Možda će vas zanimati:

Ipak, nije baš tako lako doneti odluku o kupovini velikog, novog televizora, pa bi zato prevagu mogla da donese jedna od najvažnijih stvari tokom izbora - garancija na uređaj!

Kad kupujete novi televizor verovatno vam je pri vrhu liste, po kojoj birate novi model, sigurnost da će on raditi duže od garancije, koja ga pokriva. Upravo zato kompanija Samsung je odlučila da na svoje QLED TV uređaje iz 2019. godine obezbedi garanciju od čak pet godina, ako kupite novi uređaje pre završetka promocije.

Naravno, to nije sve, ali zadržimo se na početku ovde, kod garancije od pet godina.

Kompanija Samsung sigurna je u svoju QLED tehnologiju, zbog čega i nudi produženu garanciju na nove QLED televizore. Ova tehnologija, za razliku od svih drugih TV tehnologija u ovom trenutku, nudi osvetljenje TV panela putem neorganskih LED dioda.

TV uređaji uz Quantum Dot tehnologiju mogu da prikazuju značajno poboljšan spektar boja sa mnogo više detalja, u odnosu na konvencionalne televizore. Ova tehnologija omogućava Samsung QLED televizorima da prikazuju duboku crnu boju i raskošne detalje, bez obzira na to koliko je scena svetla ili tamna i na to da li se sadržaj prikazuje u mračnoj ili osvetljenoj prostoriji. QLED televizori tako mogu da generišu maksimum osvetljenja čak od 1.500 do 2.000 nita, a da to ne utiče na njihovu sposobnost da boje prikažu tačno i precizno.

Sa Quantum Dot tehnologijom zasnovanom na leguri metala, više nije neophodno žrtvovati osvetljenost, kako bi se unapredilo prikazivanje boja, pri čemu se prikaz boja zadržava na istom nivou bez obzira na širinu ugla gledanja.

Kompanija Samsung tvrdi, takođe da tokom upotrebe novih televizora neće doći ni do tzv. “burn-in“ efekta, koji pogađa neke TV tehnologije, ali ne i QLED!

Uslovi garancije

Da biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, TV aparat mora biti registrovan najkasnije 30 dana od datuma kupovine naznačenog na računu. Broj korisničkog servisa je 011 321 6899. Promocija za QLED televizore traje od 22. 11. 2019. do 15. 01. 2020. i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2019. godine.

Burn-in“ nastaje na mestima na kojima panel tj. ekran televizora prikazuje duže vreme statičan sadržaj. Recimo, “Burn-in“ može da se pojavi na mestima gde se ispisuje oznaka TV kanala, pa se tu pikseli umrtve i prestanu da “svetle“, ostavljajući “rupu“ u TV površini, koja je jasno vidljiva. Samsung QLED televizori prošli su rigorozno testiranje nezavisnih udruženja za standardizaciju i kvalitet TV slike, koja su potvrdila da je QLED jedina tehnologija “imuna na Burn-in“ efekat. Otud i sigurnost kompanije da čak čitavu deceniju garantuje da do “Burn-ina“ neće i doći.

Već smo vam skrenuli pažnju kako da lako i brzo proverite koliko veliki TV vam je potreban u sobi, u kojoj planirate da ga gledate, kao i zašto biste trebali da odaberete veću dijagonalu.

Ukoliko želite da saznate više o Samsung QLED tehnologiji i detaljima, koji je izdvajaju od konkurencije posetite naš prethodni tekst, a za sve informacije o Samsung QLED TV akciji u Srbiji posetite link, na kojem ćete pronaći sva obaveštenja i kako da kontaktirate kompaniju u vezi sa bilo čime.

Ako imate bilo kakvih pitanja - tu smo za vas, zajedno sa Samsung timom!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA