Popravljena najveća iPhone mana i iPhone 11 je na vrhu liste najboljih | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popravljena najveća iPhone mana i iPhone 11 je na vrhu liste najboljih

Apple je uspeo da ubedi gotovo sve inostrane medije da je iPhone 11 serija najbolja serija telefona na tržištu.

  Izvor: MONDO / Apple

Već smo pisali o tome da je, po mnogim IT medijima širom sveta, iPhone 11 na vrhu liste najboljih uređaja, a to je sad potvrdila i jedna od najcenjenijih kompanija.

Consumer Reports, dosad je krunisao uglavnom Samsung telefone kao najbolje i iPhone je bio tu negde, korak, dva iza. Ovog puta ishod je nakon mnogo godina drugačiji.

Možda će vas zanimati:

Model iPhone 11 Pro Max je ubedljivo najbolji mobilni telefon trenutno po oceni Consumer Reports nezavisnog testiranja, a odlično su prošli, praktično odmah iza tog modela su iPhone 11 i iPhone 11 Pro.

Consume Reports ističe da je Apple uspeo da pobedi najveće konkurente na polju, na kojem je dosad uglavnom gledao konkurentima u leđa - u autonomiji baterije!

Ovo su telefoni, koji su pokazali najduže trajanje baterije na Consumer Reports testu ikad i kao takvi, konačno su se kandidovali za prva dva mesta na listi najboljih telefona - iPhone 11 Pro Max je prvi, a iPhone 11 Pro je drugi najbolji telefon na svetu, po najnovijim ocenama ovog nezavisnog tela.

Pohvaljena je posebno i kamera na sva tri modela, za koju CR ekipa tvrdi da je napredak za godinu dana, kakav je retko koji proizvođač u stanju da izvede. Kamere jednostavno briljiraju i verovatno su bolje od svih dosad testiranih kamera po metodama CR-a. Ipak, Consumer Reports vrlo pažljivo piše o njima i izbegava da ih nazove najboljim kamerama na svetu. Apple nije bio tako stidljiv, pa je jasno rekao da misli da iPhone 11 i skuplja dva modela IMAJU najbolje kamere na svetu.

Consumer Reports navodi da je kompanija Apple ostvarila izuzetan napredak i u domenu performansi sistema, kao i da je novi dizajn telefona izdržljiv na iPhone 11 i iPhone 11 Pro Max, ali da korisnici obavezno nabave futrolu tj. masku za iPhone 11 Pro, koji se pokazao kao najmanje otporan na padove i udarce i ekran mu je najbrže pukao - u prvom ciklusu padova do 50 puta (druga dva modela izdržala su preko 100 padova sa manjim ogrebotinama na kućištu i ekranu).

Sva tri iPhone 11 uređaja lako su preživela test potapanja u vodu na duže vreme.

Kompletan izveštaj Consumer Reports pronađite na linku.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

The Perfect iPhone 11 Pro with fixed camera - Caviar Victory collection (MobIT)
Izvor: Caviar iPhone

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA