Omogućeni pravi telefonski pozivi sa Windows operativnih sistema | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omogućeni pravi telefonski pozivi sa Windows operativnih sistema

Ako imate Android telefon i koristiti Windows 10 OS imaćete uskoro i mogućnost obavljanja pravih telefonskih poziva preko kompjutera, ali i mnogo više od toga.

  Izvor: MONDO portal

Još prošle godine iz Microsofta je najavljena integracija PC, tablet i drugih Windows 10 uređaja sa Android telefona, i to kroz aplikaciju Your Phone. Poćelo je sa Android uređajima, a sad su podržani i iOS telefoni za neke funkcije.

Izgleda da je došlo vreme da se ova aplikacija proširi sasvim novim funkcijama!

Možda će vas zanimati:

Simbioza sa operativnim sistemom Windows 10, uskoro će obrnuti pun krug, jer će se dosadašnjim funkcijama slanja poruka, obaveštenja i razmeni podataka između dva uređaja, pridružiti i one vezane za pozive - pozivanje, javljanje, odbijanje poziva, glasovna pošta, pregled istorije poziva sa telefona na računaru i naravno, transfer poziva između kompjutera i telefona.

Da bi se ova novotarija koristila, neophodan je telefon sa verzijom operativnog sistema, koji nije stariji od Android 7.0, aktivirana Bluetooth veza sa računarom na kome je Desetka ažurirana ovogodišnjim majskim updateom (1903), objašnjava SK, ali i mikrofon i zvučnici/slušalice.

Calls funkcija kreće sa postepenom distribucijom prvo u ograničeno dostupnom test Windows 10 okruženju - Windows Insiders programu - tako da je treba očekivati među postojećim opcijama u doglednom roku.

Kako vam se čini ova opcija i da li ćete je koristiti?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Your Phone app - Better Together
Izvor: Windows

Windows 10 October 2018 Update - Your Phone app
Izvor: Windows

How to get Your Phone app
Izvor: Windows

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA