Viber aktivirao NOVU USLUGU u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber aktivirao NOVU USLUGU u Srbiji

Od sada možete da koristite i Viber Lokalni Broj na putovanjima. Evo kako i gde.

  Izvor: MONDO / Viber

Kada krenete na put, poslednja stvar na koju želite da mislite su skriveni telefonski troškovi kad se budete javljali kući, posebno onda kad nemate internet.

Viber Lokalni Broj vam omogućava da primate pozive i poruke bez troškova rominga. To znači da možete da putujete bilo gde i razgovarate bilo kada - bez pravljenja velikih telefonskih računa.

Pročitajte i ovo: Ubrzajte VIBER poruke novim trikom!

Ova opcija vam omogućava da imate lokalni broj telefona, tako da bilo ko van Viber platforme može da vas pozove ili pošalje SMS poruku po lokalnim cenama. Sad imate priliku da živite kao lokalci i vršite rezervacije, zakazujete ture i pri tom budete stalno dostupni - iako ste na putu. Ova opcija je trenutno dostupna u SAD, Velikoj Britaniji i Kanadi, a uskoro i drugde.

Viber Lokalni Broj dostupna je kroz Još meni, u gornjem delu, odmah ispod vaše profilne slike. U Srbiji je mesečna pretplata trenutno 401,55 RSD za mesec dana usluge za SAD, kao i za Veliku Britaniju i Kanadu. Postoji mogućnost otkazivanja pretplate u svakom trenutku. Redovna cena za sve tri zemlje iz Srbije je 501,34 RSD mesečno nakon isteka promocije.Pretplata se plaća bez napuštanja Viber aplikacije, korišćenjem neke od vaših kartica.

Više detalja o usluzi i posebno kako ona radi - pročitajte u MONDO tekstu o Viber Lokalnom Broju!

Srećan put i dobar provod!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA