Huawei: Šta je istina, a šta je sve laž | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huawei: Šta je istina, a šta je sve laž

Kompanija pokrenula onlajn platformu za objavljivanje istinitih i lažnih vesti u vezi sa američkom zabranom, koja je trenutno na snazi.

  Izvor: MONDO portal

Kompanija Huawei želi na jednom mestu da prezentuje istinite i opovrgne netačne vesti, koje su, i jedne i druge, preplavile Facebook, onlajn medije i sve druge platforme od trenutka kad je najavljena zabrana poslovanja američkim firmama sa Huawei kompanijom (bez posebne dozvole vlade).

Pomoću internet oznake #HuaweiFact i na Facebook nalogu posebno pokrenutom u svrhu istinitog izveštavanja u vezi sa trenutnom situacijom, Huawei pokušava da na jednom mestu otkrije sve, odnosno opovrgne ono što nije tačno ili je pogrešno predstavljeno u medijima.

Huawei: Dosta je sa zidovima!

Umesto da pojedinačno komentariše svaku od vesti, koje izlaze velikom brzinom (i tačne i netačne), kineska kompanija će na Huawei Facet Facebook stranici pisati o “pravom stanju stvari“, na kojem se nalaze zvanične izjave odgovornih lica u kompaniji i citiraju najveći svetski mediji, poput agencije Rojters, poslovnog dnevnika Bloomberg, AFP-a, RT-a, The Telegrapph-a, The Guardian-a i drugih agencija i/ili medija od poverenja.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tramp šokirao "objašnjenjem" zašto je blokirao Huawei

Šta će biti sa prodatim Huawei i HONOR telefonima

Svi pravi odgovori o Huawei, HONOR Android zabrani

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA