Najavljen PRVI 5G telefon sa savitljivim ekranom (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najavljen PRVI 5G telefon sa savitljivim ekranom (FOTO)

Ipak će to biti proizvođač, koji je trenutno u “procesu“ nezapamćenog osporavanja.

  Izvor: MONDO portal / Huawei

U Barseloni će, 24. februara Huawei biti prvi veliki svetski igrač, koji će predstaviti svoju zaokruženu 5G viziju i prateći mobilni telefon savitljivog ekrana, koji imamo priliku da nazremo na pratećoj slici - pozivnici za događaj.

MONDO MobIT će biti tamo i ispratićemo sve novosti u vezi sa ovim nesvakidašnjim telefonom, koji bi trebalo da transformiše ne samo mobilnu industriju, nego i navike korisnika. Očekuje se “svemirska“ cena, koju će opravdati mnogo novih tehnologija, među kojima su u najavi 5G podrška, više ekrana, više baterija većeg kapaciteta, nov interfejs, nov način upotrebe telefona. Očekujemo i da telefon u preklopljenom stanju zadrži kompaktne, koliko-toliko, mere, ali i da ne odvali džep košulje leti, što se težine tiče.

S obzirom na to da smo već u februaru pretpostavljamo da će Huawei objavljivati nove stvari o svom telefonu savitljivog ekrana, koji ćemo upoznati u Barseloni.

Inače, 5G savitljivi telefon dolazi u izuzetno osetljivom trenutku za kompaniju, koja se nalazi na udaru SAD i njenih saveznika, koji osporavaju Huawei način poslovanja i tehnologiju, za koju tvrde da je špijunska u korist kineske države.

Bez obzira na sve Huawei nastavlja sa svojim razvojem i samo je na milion komada prodatih telefona od Apple kompanije, kako bi i zvanično preuzeo broj dva od te kompanije.

Pratite sve MWC vesti na našem već formiranom tagu MWC19, a na društvenim mrežama pronađite naše izveštaje pod oznakom #MobITMWC19.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA