Skandal na dodeli nagrada zbog seksi pomagala | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal na dodeli nagrada zbog seksi pomagala

Seksi igračka prvo nagrađena, a onda proglašena nedostojnom priznanja sa CES 2019 sajma.

  Izvor: MONDO portal / Lora DiCarlo

Odmah prvog dana CES 2019 sajma organizator ima pune ruke posla s medijima, pored uobičajenih aktivnosti, jer je Lora DiCarlo seksi igračka za žene prvo nagrađena nagradom za inovaciju, a onda diskvalifikovana.

U oblasti robotike i dronova Lora DiCarlo je nagrađena nagradom za inovaciju (CES Innovation Awards), kao jedan od proizvoda sa ovogodišnje CES 2019 izložbe, kao jedan od uređaja sa najvećim skorom. Ipak, nekoliko dana, nakon što je kompanija obaveštena da je dobila nagradu, danas, prvog dana CES 2019 sajma (9. januar) nagrada je oduzeta i Lora DiCarlo kompanija je diskvalifikovana zbog, kako se tvrdi u izjavi za medijenedostojnog proizvoda, koji je protiv standarda CES sajma“.

Činjenica, koja situaciju čini apsurdnijom jeste to što su seksi igračke čitav jedan odeljak CES sajma već godinama unazad.

MONDO MobIT

Consumer Technology Association (CTA), organizator CES sajma, izjavila je, pored malopre navedenog, da je proizvod kompanije o kojoj pričamo protiv pravila učešća uređaja u kategriji robotike i dronova, iako je prema tvrdnjama Mashable, The Verge i drugih kredibilnih medija ova kompanija i ranije dobijala nagradu za inovaciju, za svoje slične proizvode, nazivajući ovu odluku apsurdnom, bizarnom i nedovoljno jasno objašnjenom.

Lora DiCarlo kompanija je ove godine u izboru učestvovala sa intimnim masažerom za žene, koji “omogućava bolji užitak ženama širom sveta“.

Pratite CES 2019 zajedno sa nama na MobIT stranama s vestima iz LAS VEGASA i na društvenim mrežama prateći oznaku #MobITCES19.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Pogledajte neke od eksponata na CES 2019 sajmu:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA