Apple uređaji stižu iskrivljeni. Apple kaže to je OK… | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uređaji

Apple uređaji stižu iskrivljeni. Apple kaže to je OK…

Izvor mondo.rs
Izvor mondo.rs

Iskrivljenje je blago, ali novi iPad se nekim korisnicima klacka na stolu. Da li je to OK?

Pre nekoliko nedelja veliku polemiku u medijima je izazvalo testiranje poznatog video blogera, u kojem je otkriveno da je novi iPad Pro lako saviti na pola. OK, rekli smo tad, niko i ne bi namerno želeo da presavije svoj novi tablet, ali smo vas upozorili da pazite na to da ne sednete na njega ili ga oštetite u tom smislu na neki drugi način, da ga iskrivite.

Ipak, sad se korisnici na različitim mestima žale da novi iPad Pro stiže iskrivljen. Apple je svestan situacije i tvrdi da to zapravo i nije problem i da korisnici, koji smatraju da im se tablet iskrivio sam od sebe ili su ga iskrivljenog otpakovali iz kutije, imaju pravo da se žale i iskoriste 14 dana garantnog perioda za zamenu uređaja. Ipak, The Verge otkriva da se nekim korisnicima tablet blago savio u jednu stranu nakon pomenute dve nedelje, uglavnom model sa LTE podrškom (mada to ne mora nužno biti slučaj, jer ima i žalbi na samo Wi-Fi model), što je loša reputacija za kompaniju, koja smatra da pravi najlepše dizajnirane i najkvalitetnije napravljene uređaje.

The Verge navodi da Apple, iako priznaje da problem postoji, smatra da je to što iPad biva iskrivljen odmah iz kutije ili vremenom, zapravo preterivanje.

Više o ovoj situaciji možete da pročitate na MacRumors sajtu i na drugim mestima, uglavnom IT forumima na internetu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi