Box 4: Uštedite od 22.000 do 78.000 dinara za 6 meseci | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Box 4: Uštedite od 22.000 do 78.000 dinara za 6 meseci

Svi novi korisnici Box 4 paketa prvih šest meseci usluge telefonije, interneta i televizije plaćaju samo jedan dinar.

  Izvor: mts

Planiranje kućnog budžeta, upravljanje troškovima domaćinstva, povećanje prihoda ili ušteda novca - to su teme koje okupiraju svaku porodicu. Kakva god da je materijalna situacija, uvek je potrebno planirati troškove i pametno upravljati novcem. Jedan od važnijih aspekata planiranja kućnog budžeta jeste i štednja. Troškovi za stan, računi, hrana i hemija, garderoba, auto - sve su to obaveze koje nas čekaju i nije lako snaći se u tom lavirintu i ostvariti uštedu.

Pa, gde se onda krije moguće rešenje?

Nije uvek lako povećati mesečne prihode, ali je  troškove koje imamo svakog meseca moguće smanjiti, a da pri tome ne gubimo na kvalitetu usluga koje koristimo. Danas su svakom domaćinstvu neophodni fiksni i mobilni telefon, internet i digitalna televizija, a novac koji za ove usluge izdvajamo jeste nešto na šta možemo uticati.

 mts Izvor: mts

Kupujući više proizvoda ili usluga od jednog prodavca, možete dobiti bolju cenu. Na taj način ostvarujete značajnu uštedu.

Pročitajte i ovo: Da li znamo da kupujemo tako da budžet ne trpi?

Na našem tržištu sve ove usluge objedinjene u jedan povoljan paket nudi  mts,  kroz  Box pakete. U aktuelnoj ponudi svi novi korisnici Box 4 paketa prvih 6 meseci usluge telefonije, interneta i televizije plaćaju samo 1 dinar.

S obzirom na to da je mesečna cena paketa od 3.699 do 12.999 dinara, ušteda koju ostvarujete ovim izborom može iznositi od 22.000, pa do neverovatnih 78.000 dinara. Razgovarajte neograničeno, surfujte brzinama svetlosti, uživajte u vrhunskom televizijskom sadržaju i uštedite!

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA