"Propaganda... Što bi' naglasio..." (FOTO/VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Propaganda... Što bi' naglasio..." (FOTO/VIDEO)

Naslov je šaljiv, ali je poruka ozbiljna - još jednom se izreka “Ne verujte svemu što vidite“ pokazala potpuno tačnom!

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Ne, nije nam namera da bilo koga “spuštamo“ (da ne kažemo nešto gore), nego da još jednom skrenemo pažnju da uvek proverite sve što vas zanima, pre nego što kupite telefon.

U toku je najveći sajam potrošačke elektronike u ovom delu sveta, IFA 2018 u Berlinu, na kojem se na svakom koraku sreću “neverovatni uređaji, koji će vam promeniti život“. Naravno da nije tako i naravno da nijedan od njih nije toliko revolucionaran, koliko bi marketing mašinerija svake od kompanija, koje te uređaje proizvode voleo da ih vidimo i doživimo.

IFA 2018: Mobilni telefoni, koji će doći do kraja godine

Na slikama možete da vidite jedan redovan primer onoga što se dešava svakodnevno - stesane bočne ivice, koje su drastično veće i još više stesana “brada“, odnosno donji deo telefona. Marketinški materijal, koji je na slici i telefon su gotovo 1:1 razmere i jasno se može videti da je marketing uradio mnogo više od proizvodnje kompanije ovog telefona.

Naravno, čast izuzecima među proizvođačima telefona, kao i uvek, jer - nisu svi isti!

MONDO MobIT

Nećemo reći o kojem proizvodu je reč, to nije ni bitno, jer su u sličnoj situaciji hvatani i najveći proizvođači - recimo, Apple je jednostavno “odsekao“ kameru sa promo slika jednog od svojih iPhone proizvoda, koja je štrčala par milimetara iz kućišta. Sve je to vrlo brzo zaboravljeno, kao što će i ovo biti, ali je bitno da uvek dobro proverite sve u praksi, pre nego što kupite telefon.

Google ulazi u svuda - u kuće, uređaje i nas!

Prošetajte se do prodavnice, posetite prodaju operatora, uzmite telefon u ruku, pregledajte ga kako radi i izgleda u praksi i na osnovu toga donesite odluku da li je taj telefon za vas ili nije.

Ne verujte svemu što vidite, dabome

Pratite naše društvene mreže za slike, video i izveštaje i ne zaboravite da pratite oznaku IFA 2018 na MONDO sajtu i #MobITIFA2018 oznaku na društvenim mrežama!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

sve to sto kazu,na ovome, nije istina
Izvor: srbin0077

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA