Srbiji ni 12. igrač nije bio dovoljan! (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbiji ni 12. igrač nije bio dovoljan! (FOTO)

Podrška je bila tu, ali je Brazil ipak bio bolji!

  Izvor: Huawei

Hiljade navijača Srbije navijalo je na Otkritje areni za "orlove", emotivno proživljavalo svaki duel, šut, dribling, ali ni snažan vetar u leđa nije pomogao Srbiji da napravi senzaciju i da eliminiše petostrukog šampiona sa Svetskog prvenstva.

Krstajić o opštem utisku: Možemo biti zadovoljni

Na tribinama modernog stadiona u Moskvi uz Srbiju je bila i Huawei P20 ekipa, obučena u dresove sa brojem "12" koje je, uz put u Rusiju, kompanija obezbedila pobednicima konkursa "Vidi više". Višestruko brojniji Brazilci plesali su uz sambu, pravili atmosferu karnevala, ali su i srpski navijači dali sve od sebe, prizivali pobedu uz pesmu "Brazil, ćao", klicali "Srbija" i dali sve od sebe da "orlovi" pobede.

Nažalost, to nije bilo dovoljno.

Golovi Paulinja i Tijaga Silve učinili su da pristalice Srbije sve manje ustaju sa stolica dok se utakmica bližila kraju i dok je ostatak stadiona (obučen u žuto) pevao pesmu o tome da je Pele veći igrač od Maradone.

Za kameru ispred svih: Huawei P20 Pro

Najave da će Srbija zauzeti mesto Brazila u nokaut fazi nisu se obistinile, ali je mundijalska euforija učinila da bar do početka utakmice i takvi snovi ožive. Korisnici Huawei P20 uređaja i P20 Pro kamere poneće zato iz Moskve uspomene na veliku utakmicu, na koju će ih sećati sjajne fotke i snimci na njihovim uređajima.

Pogledajte kako su izgledali Moskva i Otkritje arena u sredu, na dan meča Srbija - Brazil.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA