Viber predviđa ko osvaja Svetsko prvenstvo | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber predviđa ko osvaja Svetsko prvenstvo

Ko je, pored Srbije, vaš favorit?

  Izvor: Promo / MONDO portal

Viber uvodi jedinstvenu kombinaciju takmičarskog duha poklonika fudbala i sposobnosti predviđanja ishoda mečeva u arenu grupnih četova. Pokretanje ove aktivnosti se poklapa sa početkom Svetskog kupa u Rusiji.

Ko, gde i kada: Raspored SVIH utakmica Mundijala

Navijači širom sveta tradicionalno se bave pravljenjem prognostičarskih tabela za aktuelne mečeve, predviđajući rezultate tokom globalnih i kontinentalnih takmičenja poput Svetskog kupa. Ako su uspešni, ne propuštaju priliku da se pohvale kao vrsni prognostičari pred svojim prijateljima. Neki čak vode ove tabele u Excel-u, neki ih ispisuju na tablama u kancelarijama - a pripadnici “stare škole” ih vode u svojim beležnicama. Nećemo zaboraviti ni one, koji sakupljaju sličice u raznim albumima pred, tokom i nakon prvenstva, beležeći rezultate u raskupusanom albumu, kako bi ih kasnije pokazali svojim naslednicima.

Ali, sada imamo nešto novo za sve njih…

Viber-ove nove fudbalske tabele nalaze se unutar četova, u okviru menija sa čet ekstenzijama i uvode uzbuđenje praćenja i predviđanja ishoda mečeva u ekran za razmenu poruka - omogućivši korisnicima da se momentalno takmiče i porede svoj rezultat na globalnoj i nacionalnoj tabeli - čiji se sadržaj automatski osvežava.

Dakle, korisnici iznose svoja predviđanja kroz Viber i direktno ulaze na globalnu prognostičarsku skalu, poput rang liste.

Naravno detaljan pregled Mundijala u Rusiji pruža vam i MONDO portal, svojim najnovijim i najbržim vestima direktno iz Moskve (uz podršku Beograda, naavno). Pratite Rusija 2018 tag i MUNDJAL na posebnom MONDO odeljku rubrike Sport! Čitamo se i tamo!

MONDO MobIT

Omogućeno im je prate sva aktuelna zbivanja kroz Viber, kao i prate svoj rang i napredovanje na skali tokom Svetskog kupa, i to sve na srpskom jeziku. Na ovaj način se svi navijači sveta takmiče jedni sa drugima tokom cele godine, i postaju deo svetske zajednice poklonika Svetskog prvenstva.

Kako bi sve bilo još interesantnije, Viber je pripremio posebne nagrade za one koji se uključe u takmičenje na globalnoj prognostičarskoj tabeli, i to:

- Na hiljade besplatnih paketa Viber Stikera, kredita za Viber Out pozive i još mnogo toga za one koji budu tačno predvideli rezultate mečeva i

- Titulu “Najbolji fudbalski navijač na svetu” i poklon iz navijačkih snova - VIP putovanje za pobednika i još jednu osobu sa kartama u najboljim redovima stadiona “Kamp Nou” na sledećem “El klasiku” - za navijača, koji osvoji najviše poena u ovom Viber-ovom globalnom takmičenju.

Takođe, Viber je pripremio i ekskluzivni besplatni paket fudbalskih stikera na 16 jezika, uključujući i srpski, kako bi što većem broju navijača pružio mogućnost da se uključe u zbivanja oko ovog uzbudljivog takmičenja.

Za još navijačke strasti, pokrenute su i specijalne Viber Zajednice u kojima će neograničeni broj poklonika moći da prati zanimljive razgovore o fudbalu i najnovije vesti sa Kupa. Za sve navijače Srbije, širom planete, ta zajednica, Orlovi Community. Više o tome saznajte u našoj prethodnoj vesti.

Želimo sreću Orlovima, pratimo uspehe na MONDU i na Viber aplikaciji i takmičimo se međusobno u Viber takmičenju - ko zna, možda se sretnemo na čuvenom stadionu ;)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Viber World Cup 2018: Challenge Friends In a Group Chat on Viber
Izvor: Viber

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA