Cukerbergov kompleks - detalj o kojem se priča | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cukerbergov kompleks - detalj o kojem se priča

Svaki detalj je bitan ili je to samo Cukerbergov kompleks?

  Izvor: AP Photo/Carolyn Kaster

Mark Cukerberg pojavio se pred američkim Kongresom, kako bi dao pitanja na to kako radi Facebook, kako prikuplja podatke korisnika, šta sa njima radi i kako planira dodatno da ih zaštiti. Nije puno toga smislenog rekao, ali je otkrio par bitnih i nekom i šokantnih stvari.

O tome čitajte ovde.

Facebook: 5 stvari koje je Cukerberg otkrio/sakrio

Tokom svedočenja, tokom kojeg je Cukerberg pričao o izuzetno važnim stvarima, koje se tiču svih nas, neki novinari su primetili da Mark ne sedi na običnoj stolici. On je sedeo na „unapređenoj“ stolici, koja ga je izdigla i zbog položaja dodatnog jastuka učinila da stalno bude ispravljen. Time je, po mišljenju stručnjaka za komunikaciju i gestikulaciju, želeo da oda utisak sigurnog i stabilnog govornika. Uvek uspravljen i viši nego što jeste, Mark je pred senatorima izgledao, tvrde pomenuti, moćnije i sigurnije u sebe.

Naravno, internet su preplavile slike i komentari, čuveni "MEME"-i na ovu temu, a svaki od njih je video sedenje Marka Cukerberga na "jastučetu" iz svog ugla.

Da li nas Facebook špijunira mikrofonom telefona

Facebook bi uskoro mogao da se naplaćuje

Pojavile su se i priče da je visina jedan od dobro skrivanih kompleksa Marka Cukerberga, ali ovom prilikom ne bismo išli toliko daleko. Mark Cukerberg je, inače visok 170 centimetara, ako vas zanima…

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Mark Zuckerberg drink water
Izvor: Mentecacto

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi