Sony: Zapanjiće vas naša nova kamera za telefone | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sony: Zapanjiće vas naša nova kamera za telefone

Ne, naslov nije prejak, jer se radi o prvoj kameri mobilnog telefona, koja će imati ISO do 52100 za fotkanje i ISO 12800 za snimanje videa! Zainteresovani?

  Izvor: MONDO Portal/Marko Čavić

Iza kompanije Sony su, tokom MWC 2018 sajma u Barseloni, poručili da znaju koliko je važna sofisticirana kamera u pametnom telefonu, ali i da su odlučni da pomere granice onog što je moguće. „Na MWC-u, predstavljamo našu novu tehnologiju kamere ultra visoke osetljivosti, koja ima moć da vidi i ono neviđeno - uključujući i fotografije pri ekstremno slabom osvetljenju - sve će biti prikazano“.

Zaokret: Xperia XZ2 ima sve što ste tražili (FOTO)

Sa novorazvijenom dvostrukom kamerom i Sony-jevim procesorom za obradu signala i fuzije slike, koji čini procesiranje mogućim u realnom vremenu, omogućeno je snimanje slika u ekstremno mračnim uslovima.

Ultra visoka definicija, koja prevazilazi mogućnosti ljudskog oka. Sad morate da pazite šta radite u mraku!"

Hidejuki Furumi, Sony Mobile

To se postiže zahvaljujući zaista neverovatnoj ISO osetljivosti 51200 za fotografije i ISO 12800 za video, koja je trenutno moguća samo sa kamerama na kojima se mogu menjati objektivi.

Ultra visoka osetljivost omogući će korisnicima da snime svetlije fotografije sa manje šuma i nejasnoća. Reč je o inovativnoj tehnologiji koja je iskra za rasplamsavanje želje entuzijasta za kreativnijim i boljim korišćenjem kamere, a koja uskoro dolazi Xperia modelima“, objavio je Sony i ostao tajnovit, ne otkrivajući o kojem je uređaju reč niti kad će stići.

Da li ste spremni za (najverovatnije) septembar i IFA sajam u Berlinu, gde ćemo upoznati naslednicu Xperia XZ Premium? I mi smo!

Svi ste pozvani, kao i uvek, da nas pratite pomno sa svim vestima iz Barselone!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

See the difference with 4K HDR Movie recording
Izvor: Sony Xperia

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA