LG G7 nikad neće stići... | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LG G7 nikad neće stići...

Kompanija LG razmatra nove opcije.

  Izvor: Promo/LG

Južnokorejska kompanija LG trenutno razmatra nove opcije za svoj „flagship“ uređaj, ali je sigurno da se on neće zvati G7 i da će izgledati drugačije, tvrdi PhoneArena. „LG priprema novu strategiju za G seriju u prvoj polovini 2018. godine. Imenovanje telefona sa dve cifre, nov izgled i druge promene su opcije koje su u igri“, izjavio je navodno LG predstavnik za inostrane IT medije, kojeje vitirao pomenuti sajt.

LG kompanija je prvi G model predstavila još pre skoro šest godina, tokom 2012, kad je najavljen Optimus G smartfon. Tokom godina koje su usledile LG je Optimus izbacio iz imena i ostala je samo G serija. Naši korisnici i dalje hvale LG G2, LG G3 i LG G4 modele, koji su redovno stigli na srpsko tržište.

LG G6 je jedan od TOP 10 telefona 2017. - glasajte!

Nažalost, LG G5 je prvi koji je bio žrtva „hoću-neću“ LG politike u regionu, a LG G6 je, takođe kasnio na domaće i regionalna tržišta usled istih problema.

Nadamo se da će novi G smartfon, ma kako god se zvao, bez probblema stići i u Srbiju, nakon što ga upoznamo u Barseloni, na MWC 2018 kongresu mobilne telefonije.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA