Kupujete TV - birajte onaj sa novim sistemom! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kupujete TV - birajte onaj sa novim sistemom!

Od sada i u Srbiji imate mogućnost praćena najkvalitetnijeg TV sadržaja putem striming servisa koji podržava HDR i HDR10+ standarde!

  Izvor: Promo / Samsung / Amazon Prime

Prime Video je prva streaming TV usluga koja je dostupna i u Srbiji, a koja će koristiti HDR10+, sad dostupan u celoj liniji Samsung 2017 UHD TV uređaja.

Zašto je važno da ekran ima HDR podršku >>>

Kompanije Samsung Electronics i Amazon Prime Video najavili su da je čitava Prime Video HDR videoteka sada dostupna u HDR10+ standardu. Reč je o novom otvorenom standardu koji koristi dinamičke metapodatke kako bi doprineo poboljšanom kontrastu i bojama na proširenom asortimanu televizora. Katalog Prime Video HDR10+ obuhvata stotine sati sadržaja kao što su Prime OriginalsThe Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel, Jean-Claude Van Johnson, The Tick i The Man in the High Castle, kao i na stotine naslova s licencom.

Prime Video je prvi provajder streaming usluga koji korisnicima nudi HDR10+ sadržaj. HDR10+ dostupan je na svim televizorima iz Samsung 2017 UHD TV linije, uključujući premium QLED TV modele.

Tehnologija HDR10+ na Prime Video servisu uključuje dinamičke metapodatke koji omogućavaju da TV uređaji s visokim dinamičkim rasponom (HDR) prilagode nivo osvetljenja scenu po scenu ili frejm po frejm. Primenom individualnog mapiranja tonova za svaku sekvencu, HDR10+ pruža neverovatno iskustvo gledanja na Samsung ekranima nove generacije. Kvalitet slike donosi poboljšano vizuelno iskustvo sa detaljnijim izrazima, svetlijim površinama senki i preciznijim prikazima u boji, koji ostaju verni originalnoj nameri stvaraoca. Koristeći precizne „Bezier“ vodiče za mapiranje tonova, Amazon je u mogućnosti da pruži optimalno iskustvo gledanja na različitim TV modelima.

Pokretanjem HDR10+ na Prime Video-u zajedno sa HDR10+ logotipom i sertifikovanim partnerstvom koje su ove godine formirali Samsung, 20th Century Fox i Panasonic pokazuje se usvajanje i rast HDR10+, kao i sve veća posvećenost pružanju vrhunskog HDR iskustva.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi