Nova sedišta za navijače: Udobnija, toplija, lepša | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova sedišta za navijače: Udobnija, toplija, lepša

„Sit & Heat“ je nov sistem grejača za sedišta na otvorenom i u zatvorenom prostoru, koja su ne samo udobna i topla, nago i štedljiva i laka za montažu.

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Uvek je zadovoljstvo obići velika IT takmičenja i konferencije, kakvo je bilo finale startap takmičenja PowerUp! by InnoEnergy, koje je MONDO posetio u Budimpešti, ali i upoznati se sa skrivenim dešavanjima sa strane i onim malim, poletnim kompanijama, čija mašta i kreativnost prevazilaze bilo što očekivano. Dok su tako male, ove kompanije ili startapi su istinski sanjari, ali i agresivni inovatori, pravi pokretači tržišta i razvoja svojih regiona, a MONDO je imao sreću da se sretne sa jednim takvim holandskim startapom (sad već kompanijom), koji je napravio „bum“ svojim „Sit & Heat“ sedištima

Fokus kompanije su objekti na otvorenom, posebno fudbalski stadioni i arene.

Sit & Heat“ sedišta su energetski efikasno rešenje za grejanje sedalnog prostora za unutrašnje i objekte čija je velika površina na otvorenom, kakvi su arene i stadioni. Sistem „Sit & Heat“ može da se koristi kao kompletno rešenje - uz pripadajuće sedište - ili kao dodatak već postojećem sedištu. Prednost ovog načina grejanja sedišta jeste veoma mala potrošnja električne energije (štedi se do 95 odsto u odnosu na konvencionalne načine grejanja sedišta ili u odnosu na konkurentske proizvode na tržištu), daleko manja emisija CO2, kao i niži troškovi instalacije i održavanja, u odnosu na već dostupne sisteme.

„Sit & Heat“ sistem troši samo 30 vati i dolazi sa pretvaračem, koji 220 volti spušta na 12, lako se montira i brzo priključuje na bilo koji strujni izvor.

Svaki stadion ili dvorana su priča za sebe, i upravo iz tog razloga „Sit & Heat“ se prilagođava svakom stadionu ili areni tako da se na najbolji način iskoriste dostupne prednosti.

Sit & Heat“ je trenutno ponuđen u tri varijante - klasično sedište, VIP sedište i plastično sedište, ali i u obliku standardnog ili sedalnog jastuka.

Ljudi obožavaju ovaj način grejanja sedišta“, rekli su nam na štandu „Sit & Heat“. „Prva reakcija je iznenađenje, a onda i osmeh i zadovoljstvo, što je naš najveći uspeh - da korisnici budu zadovoljni i da preporuče sistem svakome ko razmišlja o tako nečemu“.

Pogledajte kako izgledaju "Sit & Heat" sedišta:

Oba rešenja, potpuno izvedeno (sa sedištem) ili ugradno (dodavanje grejača na već postojeće sedište) sadrže grejanje u dve varijacije - sa konzolom za podešavanje toplote ili konstantnim grejanjem. Za obe je zajedničko to što grejanje sedišta počinje u trenutku kad korisnik sedne na njih i isključuje dva minuta nakon što korisnik ustane, kako bi se uštedela energija automatski i isključila potreba za ručnim gašenjem sistema.

Upotreba, prednosti

„Sit & Heat“ se može koristiti na javnim površinama, u kancelarijama, ali i kod kuće, na baštenskim stolicama i garniturama. Dostupan je kao sistem sa sedištem, sistem za nadogradnju postojećeg sedišta i kao klasičan jastuk, odnosno sedalni jastuk. Korisnici biraju „Sit & Heat“, jer je ugradnja brza i laka, štedi energiju, obezbeđuje udobnije sedenje i nije agresivan ka životnoj okolini (mala emisija CO2).

Sit & Heat“ je kao startap ‚počeo svoj razvojni put 2008. godine, pokupio najveće nagrade na startap konferencijama i takmičenjima na kojima je učestvovao (Jan Terlouw Innovation, New Venture, LiveWIRE…), a danas je podržan od strane InnoEnergy kompanije i do sada su opremili sportske i koncertne dvorane širom sveta, uglavnom u Evropi, i to u Holandiji, Austriji, Nemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji i drugim zemljama.

Cena „Sit & Heat“ sistema ne formira se „na komad“, nego za svaku narudžbinu posebno, zbog velikog broja modela i načina ugradnje, koje kompanija nudi.

Kao dobro osmišljen startap projekat „Sit & Heat“ je uspeo da postane uspešna kompanija, kojoj uskoro neće biti potrebna ulaganja investitora i trećih strana, jer će svojim radom održavati sebe na tržištu. Ovaj startap je primer svima koji kreću sličnim putem i trebalo bi da im služi kao model uzor, po kojem će i oni napraviti svoju buduću uspešnu priču! 

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi