Ovo smo čekali 11 godina! Šta sad kažete? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo smo čekali 11 godina! Šta sad kažete?

Sa 140 Twitter je omogućio tvitovanje u 280 karaktera. Mnogi misle da je time društvena mreža izgubila svoju draž - šta vi mislite?

  Izvor: Promo/Twitter/MONDO portal

Twitter mreža je za većinu korisnika (uskoro će svima) uvela mogućnost da u jedan tvit napišu do 280 slova. Od kad je Twitter mreže neki korisnici pričaju o tome kako bi trebalo povećati broj karaktera u okviru tvita, tako da se može reći da je ovo promena koju neki čekaju više od 11 godina!

Kako kažu u toj društvenoj mreži, promena dužine tvita i jeste uvedena na zahtev korisnika, koji sve češće „cepaju“ tvitove u dva ili tri dela, pa će im ovo omogućiti da se izraze odjednom, u samo jednom tvitu.

Iako Twitter tvrdi da je promena stigla na zahtev korisnika, veliki broj naših prijatelja, ali i korisnika širom sveta negoduje zbog nje, jer je time narušena simbolika i različitost Twitter-a u odnosu na druge društvene mreže.

Jedno od reagovanja na Twiter-u:

  Izvor: Twitter/@nuffsaidNY

Žene ga naterale da prihvati stvarnost!

Prema istraživanjima sprovedenim nakon najave da će se dužina tvita produžiti, društvena mreža je saznala da su tvitovi koji su bili duži omogućili svojim vlasnicima više lajkova, retvitova i doneli im više pratilaca na tom mikro-blogu. Ili sad već makro-blogu? ...

Šta vi mislite o ovome, kako gledate na promenu dužine tvita?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Šta mislite o produžetku tvitova na 280 karaktera?

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi