Velika seoba digitalaca u Srbiji (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika seoba digitalaca u Srbiji (FOTO)

10. Webiz edukacija donosi ligu izuzetnih dama i džentlmena iz sfere digitala i marketinga.

  Izvor: Promo / Webiz

Za nepunih mesec dana, tačnije od 17. do 19. novembra dogodiće se velika seoba digitalaca, kreativaca, marketara, preduzetnika i freelancera na sever - u Suboticu! Razlog je 10. Webiz edukacija čiji je program ovoga puta jasno profilisan i posvećen potrebama digitalaca i marketara. Među predavačima nalaze se kreativni direktori, stručnjaci za komunikacije, dizajn i istraživanje tržišta, predstavnici vodećih kompanija, ali i dve screenage zvezde.

Organizatori predavače ove Webiz edukacije najavljuju kao „digitalnu ligu izuzetnih dama i džentlmena“ među kojima su: Igor Arih (stručnjak za komunikacije), Slavoljub Stanković (Merkator S), Žarko Veljković (kreativni direktor McCann Skopje, McCann Sarajevo i McCann Tirana), Slavimir Stojanović Futro, Milan Inić (Yasserstain), Sanja Lalević Cvetković (Direct Media), Sara Jovanović (screenage influenserka), Nebojša Krivokuša (Communis DDB), Igor Savić (Havas), Andrej Gamser (Executive Group) i mnogi drugi.

 Webiz, Webiz edukacija Izvor: Promo / Webiz

Pored 10 modula u kome će više od dvadeset predavača podeliti svoje znanje i pre svega upotrebljive i primenljive informacije, posetioce Webiza očekuje i kvalitetan networking. Interakcija sa predavačima je intenzivna i ona se ne završava na kraju predavanja, već u okviru networkinga, uz vojvođanske specijalitete i u opuštenoj atmosferi, svako može da porazgovara sa predavačima, našim partnerima i da se upozna sa drugim posetiocima. Na našim događajima izrodilo se mnogo uspešnih, poslovnih saradnji, na šta smo veoma ponosi“, kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Važna novina je i da je Webiz edukacija prvi sertifikovani događaj po DIMAQ standardu - programu sertifikacije koji sprovodi IAB Serbia.

Kotizacije za Webiz puštene su u prodaju, iznose 20.000 dinara sa PDV-om i obuhvataju: trodnevni program predavanja, poklon paket, kafe pauze, networking ručak i večeru, prezentacija sa svih predavanja i sertifikat o odslušanom programu.

Više informacija o program edukacije, kao i popustima na grupnu kupovinu kotizacija potražite na sajtu webiz.me.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi