Prenosite broj u drugu mrežu? Ovo je važno! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prenosite broj u drugu mrežu? Ovo je važno!

Prenesite broj svog mobilnog telefona u mts i uživajte u brojnim pogodnostima koje smo vam pripremili.

  Izvor: mts

Želite da pređete u mts mrežu i iskoristite sve pogodnosti koje vam ona omogućava?

Izaberite jedan od mts tarifnih profila, istovremeno zadržite broj mobilnog telefona na koji ste navikli i koji znaju svi vaši prijatelji i poslovni partneri.

Usluga prenosa broja u mts mrežu je besplatna i pruža vam brojne mogućnosti kao što su: kvalitetna veza, neograničeni internet, do 40% popusta na mesečnu naknadu, mogućnost da nepotrošene minute i SMS poruke prenesete u naredni mesec, od 1.000 do 40.000 minuta u mts mreži, duplo više interneta u okviru mesečne naknade, poklon 100 GB u mts 4G mreži, mogućnost kupovine mobilnog telefonaveć od 1 dinar, kao i druge pogodnosti.

Sve što je potrebno da uradite da biste uživali u ovim pogodnostima jeste da se opredelite za neku od Priča, Miks ili Super tarifa, Moj pripejd ili Kontrola troškova tarifu i u nekoj od mts poslovnica podnesete zahtev za prenos broja u mts mrežu.

Ukoliko vaš zahtev za prelazak u mts mrežu bude odobren, u roku od dva dana od podnošenja zahteva dobićete SMS obaveštenje o odobrenom prenosu broja i datumu prenosa. Do tada možete da koristite svoju staru karticu na uobičajeni način, a nakon toga aktivacijom nove mts kartice možete da nastavite korišćenje svog broja.

Za više informacija o prenosu broja u mts mrežu posetite mts sajt.

Tagovi

mts

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi