Viber promenio grupno četovanje, evo svih noviteta | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber promenio grupno četovanje, evo svih noviteta

Viber predstavlja seriju novih funkcija za grupno četovanje. Dodatkom grupnih odgovora, lista za objavu i izdvojenih poruka, korisnici će uspostaviti punu kontrolu nad komunikacijom putem ove popularne aplikacije.

  Izvor: Promo / Viber

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, predstavlja set novih funkcija za četovanje: mogućnost da administratori grupnih četova izdvoje određene poruke, slanje grupnih odgovora i kreiranje lista za objavu, koje omogućavaju da se ista poruka pošalje prema više primalaca na njihov privatni čet.

Viber nas poštedeo pet milijardi blamova!

Izdvojene poruke omogućavaju administratorima grupnih četova da postave željene poruke na vrh ekrana - kako bi najvažniji sadržaj za učesnike bio stalno i svima dostupan. One se izdvajaju svojom ljubičastom pozadinom i ostaju stalno na vrhu, bez obzira na nastavak razmene poruka unutar četa, što ih čini korisnim za plasman podsetnika i poziva na diskusiju. Bilo koja poruka unutar četa može se izdvojiti dužim pritiskom na nju - i ostaće izdvojena sve dok administrator ne odluči da je izuzme iz izdvojenih poruka - ili da je u potpunosti ukloni.

Dodatno unapređenje grupnih četova je opcija odgovaranja na određene poruke, tako da da se ne remeti tok tekućeg razgovora. Dužim pritiskom na bilo koju poruku, zatim izborom opcije “Odgovori” (“Reply”) poruka koja je označena kao odgovor će stići kome je namenjena iako je razgovor otišao drugim tokom, a odgovor neće biti vidljiv ostalim učesnicima četa.

Promenite broj, zadržite Viber poruke, evo kako!

Liste za objavu omogućavaju korisnicima da proslede istu poruku većem broju primalaca na njihov privatni čet. Ova funkcija je nastala kao alternativa za stvaranje grupa nepovezanih učesnika da bi se poslala masovna poruka za sve njih, i štedi vreme koje bi inače utrošili za slanje iste poruke svima ponaosob. Jednom kada je lista za objavu sastavljena, može se sačuvati u korisnikov spisak četova - čim prva poruka bude prosleđena primaocima. Primaoci će registrovati poruku unutar svog privatnog četa sa pošiljaocem - kao da je u pitanju poruka koja je poslata samo njima.

Ako pošiljalac i primalac već nemaju neki prethodni privatni čet, on će se automatski uspostaviti na ovaj način. Korisnici mogu dati naziv svojim listama, kao i da dodavati ili uklanjati primaoce iz njih.

Samo primaoci koji imaju sačuvan broj pošiljaoca u svom adresaru će moći da primaju poruke poslate kroz liste za objavu.

Ako vam je stigla ova Viber poruka… (FOTO)

Ove funkcije će biti postepeno uvođene širom sveta tokom narednih dana, a ažuriranje će biti dostupno za iOS i Android korisnike kroz zvanične prodavnice aplikacija.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Pin Messages in Your Group Chats
Izvor: Viber.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA