Škola za dizajn sarađuje s japanskim gigantom | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škola za dizajn sarađuje s japanskim gigantom

Japanska kompanija Epson je na sajmu Grafima 2017 predstavila saradnju sa beogradskom Školom za dizajn i novu LFP seriju.

  Izvor: Promo / Saša Knežević / Epson Srbija

Kompanija Epson se na sajmu Grafima po prvi put našla na sopstvenom štandu, na kome je ugostila učenike beogradske Škole za dizajn koji su izložili svoje radove odštampane na Epson-ovim uređajima. Na štandu kompanije su predstavljeni i štampači za velike formate (LFP), kao i široka paleta materijala na kojima je moguće štampati pomoću.

Epson je najavio saradnju sa beogradskom Školom za dizajn izložbom dizajnerskih dela koja su ranije napravili učenici škole. Živopisna dizajnerska rešenja štampana su na materijalima poput medijapana, keramike, tekstila i aluminijuma. Na ovaj način, kompanija Epson pokazala je da odlučno podržava mlade talente istovremeno prikazujući moćnu paletu mogućnosti koje pruža njena gama uređaja za profesionalnu štampu. Saradnja sa Školom za dizajn u potpunosti će biti ostvarena u mesecima koji dolaze.

Predstavljeni su štampači iz SureColor S serije namenjeni za štampu na različitim medijima kao što su izložbeni displeji, posteri, baneri i paneli sa pozadinskim osvetljenjem i automobilska folija štampu, štampači iz SureColor F serije, koji štampaju na tekstilu - SureColor SC-F2000, Epsonov štampač, koji primenjuje tehnologiju direktne štampe na odeći, idealan za štampanje na majicama, ali i dva sublimaciona modela, 44-inčni SureColor SCF-6200 za štampu visokog kvaliteta na tekstilu i štampu promotivnih materijala i 64-inčni SureColor SC-F9200, koji garantuje veliku produktivnost prilikom štampe velikih tiraža.

Kad je reč o profesionalnoj fotografiji, štampu fotografija različitih formata omogućava Epsonova SureColor P serija. Epsonova precizno dizajnirana glava štampača i kvalitetna UltraChrome pigmentna mastila, pružaju kvalitet i najširu paletu boja, što za rezultat ima živopisne i trajne slike koje je moguće štampati na različitim materijalima. Na Sajmu je predstavljen model SureColor SC-P10000 sa setom mastila od čak 10 UltraChrome Pro boja, zahvaljujući čemu su produktivnost i kvalitet fotografija podignuti na najviši nivo. Dizajniran je za fotografske laboratorije, štamparije i kompanije kojima je potrebno interno rešenje za produkciju različitih vrsta fotografija visokog kvaliteta, reklamnog materijala i transparenata.

Na štandu su se našli i uređaji iz Sure Color T serije, koja je namenjena za štampu tehničkih crteža velike preciznosti i prezentacija. Epson je izložio i tri uređaja iz ColorWorks serije - ColorWorks C3500, C7500G i C831. Ovi uređaji namenjeni su kompanijama koje žele da štampaju sopstvene nalepnice u boji visokog kvaliteta, uz minimalne troškove rada i materijala i bez zastoja u proizvodnji. Ušteda je omogućena zahvaljujući inkdžet tehnologiji štampe zasnovane na zamenljivim, pojedinačnim kertridžima u boji, koji garantuju da mastilo neće biti utrošeno uzalud.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi