Pregledač interneta kakav ste želeli (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pregledač interneta kakav ste želeli (VIDEO)

Stiglo je još jedno značajno ažuriranje popularnog pregledača interneta.

  Izvor: Promo / VIVALDI
Vivaldi 1.12 – Giving you the browser you want
Izvor: Vivaldi Browser.

Pregledač interneta VIVALDI u poslednjoj verziji v1.12 donosi tri velika poboljšanja i sva tri su stigla na zahtev korisnika - ovo je pregledač kakav ste hteli, navodi se na zvaničnom VIVALDI blogu.

VIVALDI v1.12 donosi brz pristup opcijama i informacijama za slike na sajtovima (image properties), detaljnije objašnjenje o fajlovima koji se preuzimaju (file download) i opciju da se prilagodi izgled boja na sajtovima za koje biste to želeli (color saturation).

Evo zašto biste prešli na VIVALDI >>>

Image Properties će omogućiti: desnik klik mišem otvara ime fajla i link, info kojom kamerom je slika nastala, ISO i dubinu polja kamere, Ekspozicija i otvor blende, histogram - balans bele - kolor šema, dimenzije i veličina, datum i vreme nastanka slike, softver korišćen za obradu slike.

Download Info: Uz apsolutno sve moguće dostupne informacije o preuzimanju fajlova VIVALDI sad i omogućava sortiranje preuzimanja u toku po imenu, vremenu završetka, veličini ili nekom drugom parametru.

Color saturation: Omogućava da se prilagodi jačina boje VIVALDI tema, koje se mogu poklopiti sa izgledom nekih sajtova, YouTube je, recimo, pravio problem korisnicima zbog novog YouTube redizajna. Ova opcija je još uvek u fazi izrade, pa sve eventualne poteškoće u radu s njom treba prijaviti VIVIALDI timu.

Sledeća poboljšanja, na kojima korisnici insistiraju su sinhronizacija i mejl i u istom blog zapisu potvrđeno je da se na tim funkcijama uveliko i ozbiljno radi.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi