Njega je nemoguće blokirati na Fejsu! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njega je nemoguće blokirati na Fejsu!

Na Facebook-u možete da prihvatite, odbrijete zahteve za prijateljstvo, možete da blokirate nekoga, ali jednog čoveka NE.

Osnivač Facebook-a Mark Cukerberg ima na toj mreži mnogo prijatelja, više od 95 miliona, ali oni koji žele da blokiraju ovog milijardera mogu da naiđu na prepreku.

Naime, mnogo je teže njega blokirati, nego postati mu prijatelj na fejsu. Tačnije, nemoguće ga je blokirati.

Ako vas je Mark već prihvatio za prijatelja, teško je da ćete uspeti da ga "skinete" sa liste.

Neki su probali i dobili su ovo obaveštenje:

"Ovaj profil, za sada, ne može da bude blokiran. Možete da prijavite ovaj profil ako smatrate da se ne pridržava pravila Facebook-a".

Mark Cukerberg Izvor: FacebookIspostavilo se da ima korisnika koji su već pokušali da blokiraju Cukerberga, pa je Facebook napravio odgovor kako bi sprečio buduće viralne kampanje koje imaju za cilj blokiranje određenih ličnosti.

"Ovakav odgovor se dobija kada više ljudi pokušava više puta da blokira jednu ličnost. Facebook onda prepoznaje da je reč o viralnoj kampanji, koja može da navede ostale korisnike da pogrešno blokiraju istu osobu", izjavio je predstavnik Facebook-a početkom godine.

Kada blokirate nekog na Facebook-u to znači da on više neće moći da vas taguje (označi vas) ili da vidi šta ste vi postavili na svom profilu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi