#Digital 2017 - šta se trenutno dešava? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

#Digital 2017 - šta se trenutno dešava?

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima - #Digital2017 - biće održana 7. i 8. septembra (četvrtak i petak) u beogradskom hotelu "Metropol".

  Izvor: Promo
  Izvor: Promo

#Digital je konferencija na kojoj učestvuju najviši predstavnici telekomunikacionih kompanija u regionu i to je jedini skup koji okuplja prve ljude vodećih operatera: MTS, VIP, Telenor, Deutsche Telekom, Orion, Mtl Bugarska...

Konferenciju #Digital 2017 će u četvrtak, 7. septembra otvoriti ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević i ambasador Australije u Srbiji Džulija Fini. Narednog dana govoriće ministar državne i lokalne samouprave Branko Ružić.

Tokom dva dana u okviru devet panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, budućnosti filma i bioskopa u digitalnom dobu, revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni i njenoj budućnosti, kao i o kriznom komuniciranju, Uberu, gorućim temama IT scene i drugo.

Neki od ovogišnjih učesnika su: ambasador Velike Britanije Denis Kif, generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibirk, CEO Telenora Ingeborg Ofstus, CEO Vip Dejan Turk, Rudolf Skobe iz Telekoma Slovenija, predstavnici raznih marketinških agencija, televizija...

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi