Ni dinar skuplji račun za telefon | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni dinar skuplji račun za telefon

Izvor mts

Izaberite tarifni profil kojim kontrolišete troškove onako kako vama to odgovara – upoznajte Kontrolu troškova.

 Izvor: mts

Uz tarifni profil Kontrola troškova možete opušteno da razgovarate, a da svaki mesec dobijate isti iznos računa, dupli bonus kredit u okviru naknade, mogućnost da prenesete nepotrošeno ili da dopunite kredit po želji.

Za izabranu tarifu Kontrola troškova i ugovor na 24 meseca možete da se opredelite za do 40% popusta na mesečnu naknadu ili mobilni telefon po ceni već od 1 dinar. Izaberite onu tarifu koja najviše odgovara vašim potrebama:

- Kontrola troškova 500 – dobijate 500 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 150 MB za surfovanje po internetu i 1.000 dinara bonus kredita;

- Kontrola troškova 1000 – dobijate 1.000 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 300 MB za surfovanje po internetu i 2.000 dinara bonus kredita;

- Kontrola troškova 2000 – dobijate 2.000 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 500 MB za surfovanje po internetu i 4.000 dinara bonus kredita.

Uz tarifu Kontrola troškova na raspolaganju su vam takođe i povoljni tarifni dodaci, kao i opcije za Povoljne razgovore (Pripejd najdraži broj, Tri omiljena broja  i InoCall tarifna opcija).

Stanje kredita možete u svakom trenutku da proverite pozivom na broj *100#, a stanje bonus kredita pozivom na broj *108#.

Prijavite se za izabranu tarifu Kontrola troškova online, pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica i uživajte u opuštenoj komunikaciji sa voljenima uz uvek isti račun za mobilni telefon.

Za više informacija o tarifnom profilu Kontrola troškova posetite mts sajt.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi