Za nezaboravno letovanje - jeftiniji roming i nama | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za nezaboravno letovanje - jeftiniji roming i nama

Spremite se za nezaboravno letovanje uz povoljne mts roming pakete – Evropa i m:tel, a tu je i povoljan internet roming dodatak 100 MB na 10 dana.

  Izvor: mts

Spremate se za letovanje i planirate troškove? Izaberite neki od povoljnih Evropa ili m:tel postpejd roming paketa, ili internet roming dodatak 100 MB na 10 dana, i uživajte na vašem putovanju uz značajnu uštedu.

Ukoliko putujete u neku od susednih zemalja ili zemlje Evropske Unije na raspolaganju vam je pet Evropa postpejd roming paketa:

- Evropa 50 – 50 minuta za dolazne i odlazne pozive, 50 SMS poruka i 10 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 3.990 dinara;
- Evropa 20 – 20 minuta za dolazne i odlazne pozive, 20 SMS poruka i 5 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 1.990 dinara;
- Evropa 10 – 10 minuta za dolazne i odlazne pozive i 10 SMS poruka, po ceni od 690 dinara;
- Evropa Razgovori – 10 minuta za dolazne i odlazne pozive, po ceni od 390 dinara;
- 10 MB na 30 dana – 10 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 1.490 dinara.

Željeni Evropa postpejd roming paket možete jednostavno da aktivirate putem mts postpejd vodiča, pozivom na *797#, u delu Roming/Evropa, putem aplikacije mts centar, putem SMS poruke slanjem odgovarajućeg teksta na broj 7888 ili putem Moj mts naloga, i važi vam 30 dana od dana aktivacije.

Sa druge strane, ukoliko je vaša izabrana letnja destinacija Crna Gora, na raspolaganju su vam povoljni m:tel Plus 10 i m:tel Plus 30 roming paketi koji vam omogućavaju odlazne i dolazne pozive, SMS i prenos podataka za 0 dinara iz Crne Gore, a koji važe 10 odnosno 30 dana od dana aktivacije i mogu da se aktiviraju bez obzira da li ste postpejd, pripejd korisnik ili korisnik tarifnog profila Kontrola troškova.

Aktivacija je jednostavna - putem mts pripejd (*100#) odnosno postpejd vodiča (*797#), putem aplikacije mts centar (opcija Roming dodaci), kao i slanjem SMS poruke sa odgovarajućim tekstom na boj 7780 za pripejd, odnosno na broj 7888 za postpejd korisnike.

Ukoliko vam je na vašem putovanju potreban samo internet za dopisivanje sa voljenima u Srbiji, mts vam preporučuje postpejd roming dodatak 100 MB na 10 dana koji možete da koristite dok letujete u 26 evropskih zemalja uključujući Grčku, Tursku, Španiju, italiju i Egipat.

Broj aktivacija roming dodatka 100 MB na 10 dana je neograničen, tako da možete da ga aktivirate više puta tokom boravka u inostranstvu i to možete da uradite online, u mts postpejd vodiču pozivom na *797#, slanjem SMS porukena broj 7888 sa tekstom 100MB ili putem aplikacije mts centar u okviru opcije Roming dodaci.

Iskoristite sve pogodnosti koje vam mts pruža - aktivirajte povoljan Evropa, m:tel roming paket ili postpejd roming dodatak 100 MB na 10 dana i uživajte u svom letovanju!

Za više informacija o mts roming paketima posetite mts sajt.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi