Ova aplikacija garantuje anonimnost na netu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ova aplikacija garantuje anonimnost na netu

Disconnect, aplikacija koja kombinuje VPN i blokiranje tragača, može da vas zaštiti od svih potencijalnih pretnji po sigurnost i privatnost na internetu.

 Izvor: Promo/Disconnect

Internet može biti opasno mesto za one koji nisu dovoljno oprezni. Ali vi to već znate.

Jedan način da ostanete sigurni onlajn je ako investirate u VPN, osnovno sigurnosno rešenje koje maskira vaše aktivnosti na netu od vašeg internet provajdera, hakera i drugih njuškala. Ovo je osnovni nivo sigurnosti koji bi svako trebao da koristi dok surfuje internetom.

Druga solucija je nešto poput Disconnect aplikacije, koja kombinuje blokator tragača i VPN, i koja je priznata od različitih organizacija kao najbolji alat za sigurnost i privatnost na tržištu. Doživotnu pretplatu na ovaj servis možete nabaviti po ceni od 49 dolara na Mashable.com.

Aplikacija POSITIVE DRIVE - za zdrav život

Obično, VPN usporava pretraživač zbog kombinacije enkripcije koja jede CPU, prebacivanja kroz servere koji su udaljeni, ili vašeg provajdera koji usporava takvu konekciju. Disconnect pomaže pri povećanju brzine pretraživanja, zbog svog integrisanog blokatora tragača i malware detektora. Sprečavajući tragače koje sajtovi, hakeri i ostali postavljaju svugde na netu, Disconnect se pokazao tako što je pojačao brzinu pretrage i do 44 odsto, pritom koristeći 39 odsto manje protoka.

Slavdroid: Da ćirilica zaživi na telefonu!

Disconnect vam dopušta da vršite pretrage potpuno privatno, dok maskirate svoju IP adresu i lokaciju. Kombinovan sa enkriptovanom Wi-Fi konekcijom, takođe štiti vaše osetljive onlajn aktivnosti od bežičnih prisluškivača, kao i kompanija, sajber-kriminalaca i vladinih entiteta, koji redovno pokušavaju da prate vaše informacije na internetu. Čak vas štiti i od samog sebe. Politika privatnosti ove aplikacije zabranjuje sakupljanje IP adresa ili bilo kakvih drugih ličnih podataka.

Šta vi koristite da bi osigurali privatnost na internetu?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi