Konačno - jeftiniji roming i za Srbiju! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno - jeftiniji roming i za Srbiju!

Izvor mts

Za prijatniji boravak u inostranstvu - mts postpejd roming dodatak 100 MB na 10 dana.

 Izvor: mts

Planirate putovanje u Tursku, Grčku, Italiju, Španiju ili u Egipat? Ukoliko ste mts postpejd korisnik i nameravate da putujete u inostranstvo, novi roming dodatak 100 MB na 10 dana je sjajno rešenje za vas.

Ovaj dodatak vam omogućava da uživate u povoljnom internetu u 26 evropskih zemalja, uključujući poznate turističke destinacije i letovališta u Grčkoj, Turskoj, Španiji, Italiji i Egiptu.

Broj aktivacija roming dodatak 100 MB na 10 dana je neograničen, tako da možete da ga aktivirate više puta tokom boravka u inostranstvu. To možete da uradite online, u mts postpejd vodiču pozivom na *797#, slanjem SMS porukena broj 7888 sa tekstom 100MB ili putem aplikacije mts centar u okviru opcije Roming dodaci.

Da biste koristili aktivirani dodatak, potrebno je samo da odaberete mrežu operatora iz spiska zemalja i ponuđenih operatora.

Takođe vas podsećamo na mogućnost aktivacije Evropa roming paketa - Evropa 20, Evropa 50 ili 10MB na 30 dana, koje možete da koristite istovremeno uz aktiviran dodatak 100 MB na 10 dana i uz koje takođe možete da uživate u opuštenom surfovanju internetom za vreme vašeg boravka u inostranstvu.

Iskoristite sve prednosti mts internet roming dodataka, opustite se i uživajte u vašem putovanju!

Za više informacija o roming dodatku 100 MB na 10 dana posetite mts sajt.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi