Izazov: Transformišite budućnost telefona! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izazov: Transformišite budućnost telefona!

Kompanija Motorola najavila je „Transform your smartphone” izazov u Evropi.

  Izvor: MONDO portal / Motorola Mobility

Motorola Mobility, kompanija u vlasništvu Lenovo kompanije, zvanično je objavila da će na ovogodišnjem Viva Technology 2017 događaju organizovati „Transform your smartphone“ izazov, koji će start-up kompanijama i programerima dati mogućnost da nadmaše ograničenja pametnih telefona i predstave svoje ideje.

Viva Technology, poznata i kao VivaTech, jeste međunarodna konferencija inovacija koja se održava u Parizu od 15. do 17. juna 2017. godine. Okupljajući hiljade sjajnih preduzetnika i maštovitih start-up kompanija, kao i vrhunskih investitora, programera i uticajnih pojedinaca iz tehnološke zajednice, VivaTech obezbeđuje platformu za učesnike iz preko 200 zemalja u okviru koje mogu da pronađu inspiraciju, stvore nove kontakte i ubrzaju rast poslovanja. Očekuje se da će posećenost ove godine premašiti brojku od 50.000 posetilaca iz 2016.

Kao deo VivaTech 2017 događaja, Motorola je produžila svoj „Transform your smartphone” izazov, kako bi podstakla programere, start-up kompanije i ostale pojedince da nadmaše ograničenja onoga što pametni telefon može da bude. Izazov pruža priliku učesnicima da pokažu svoje kreativne veštine, donoseći svoju stručnost i viziju Moto Mod ekosistemu.

Pogledajte SVE dosadašnje Moto Mods dodatke:

Šta Motorola želi:

- Ideju za novi Moto Mod - Preporuku zašto je baš vaš Moto Mod onaj koji će korisnici odabrati / koji im je potreban - Objašnjenje zašto će vaš Moto Mod biti uspešan - Pojedince, timove ili kompanije koji imaju mogućnost da donesu hardver na tržište i ožive Moto Mod ideje.

Učesnici će takođe dobiti priliku da predstave svoju Moto Mod kampanju na IndieGogo Crowdfunding platformi. Time će kupci Moto Z uređaja imaju priliku da finansiraju projekte učesnika, a takođe će im biti omogućen i rani pristup novim Moto Modovima, čim oni postanu dostupni.

Moto Mods dodaci se jednostavno postavljaju na bilo koji Moto Z telefon. Oni savršeno i sigurno omogućuju transformaciju smartfona i korisnicima pružaju nove mogućnosti.

Koncept Moto Mods je jednostavan: oni mogu apsolutno sve o čemu su korisnici sanjali, bilo da je reč o filmskom projektoru, vrhunskom zvučniku ili ekranu za merenje krvnog pritiska. Dodaci su zamišljeni tako da korisnicima pruže beskrajne mogućnosti.

Transfor your smartphone” izazov daje programerima i start-up kompanijama priliku da doprinesu stvaranju nove generacije Moto Mods dodataka. Kompanija Motorola želi da iskoristi svoju kreativnost i osmisli nove karakteristike pametnih telefona, koje nikada do sada nisu bile moguće, kako bi ih dodala sve većem opsegu Moto Mods dodataka.

 Moto Z Play Mods, Covers, JBL, Camera, Motorola, Lenovo, Moto Z, Moto Z Play Izvor: MONDO portal

Sad je, do 25. maja, najvažnije da pošaljete svoju ideju i razradu kroz pomenute tačke, a ako vaša ideja bude odabrana imaćete priliku da do 31. avgusta napravite prototip Moto Mod uređaja koji ste zamislili!

MONDO MobIT

Za učestvovanje u „Transform your smartphone” izazovu, neophodno je podneti onlajn prijavu do 25. maja 2017. godine. Kandidati će biti odabrani do 5. juna, a VivaTech žiri će odabrati pet najboljih kandidata.

Svaki od pet najboljih timova dobiće Moto Z i Moto Mods Development Kit, kako bi stvorili svoj prototip i pokrenuli crowdfunding kampanju pomoću IndieGogo platforme. Konačni pobednik biće pozvan da prezentuje svoj Moto Mod dodatak grupi direktora i razvojnih timova u sedištu kompanije Motorola Mobility u Čikagu, a oni će takođe ući u izbor za svetski akceleratosrski program.

Sve informacije o izazovu pronađite OVDE, na VivaTech stranici.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi