Zakopan kamen internet mudrosti | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakopan kamen internet mudrosti

9GAG, poznati humoristički sajt, je negde u Španiji zakopao veliki kamen isklesan najpoznatijim internet šalama današnjice, kao zaostavštinu za buduće generacije.

 Izvor: Promo/TNW

Humoristične fotomontaže, videomontaže i gifovi, zezancije sa neta, internet šale, šege, meme, mimovi, mims, kako god da ih zovete, (ako imate neki svoj naziv, samo šibnite u komentar) su veoma kratkotajne po prirodi. Njihov život počinje uglavnom kao interna fora, koja zatim putem interneta dobija svoj život, širi se, postaje opšte poznata i dostiže zasićenje, posle čega bledi i nestaje. Neke opstaju duže, neke kraće, neke oživljavaju nekoliko puta, ali sve ih zamenjuju nove i modernije šale.

Facebook je "poludeo" za starim telefonima, a vi?

Beba koja igra je odličan primer toga. Sredinom devedesetih i početkom novog milenijuma, CGI beba je igrala svugde, čak se i pojavila u epizodi serije Ally McBeal. Sada je nema nigde. Nema više ni Numa Numa lika, čokoladne kiše, tehno vikinga i ogromnog broja nekada popularnih šega.

Jao, sećamo se i dosadnog BILA?! Užas, zar ne?!

Prepoznavši da je to problem, 9GAG je napravio trajno priznanje današnjim najpopularnijim mimovima i zakopao ga negde u španskoj pustinji. Tako da sad, nekoliko metara pod zemljom, nalazi se kamen sa uklesanim Philosoraptor, PPAP, Challenge Accepted i ostalim likovima i šalama, prenosi TNW.

Od pokojnika i ljubimaca prave ploče

Tačno 623.254 članova 9GAG zajednice su glasali za svoje omiljene mimove koji su sada ovekovečeni na jednoj povelikoj steni. Kompanija veruje da, kada ga buduće generacije budu otkrile, saznaće da ljudi "pored toga što su bili inteligentni, takođe su bili i veoma smešni".

Pokušajte zamisliti zbunjeni izraz lica arheologa iz budućnosti kada otkriju ovu riznicu, trenutno popularnih šala i pokušaju odgonetnuti koja joj je svrha i zašto neki Japanac gura olovku u jabuku... Biće haos, mačke, zar ne?! :D

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

The Time Has Come. The First Man-Made Monument To Humor
Izvor: 9GAG TV

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi