Od pokojnika i ljubimaca prave ploče | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od pokojnika i ljubimaca prave ploče

Mala kompanija sa istoka Engleske nudi pokojnicima, delovim pokojnika i kućnim ljubimcima koji su uginuli da život nastave preko audio ploče!

  Izvor: MONDO portal/AndVinyly

Bizarno ili ne, tek, nakon kremacije pokojnici koji tako odluče, za 3.000 funti mogu da nastave svoje audio postojanje na 30 ploča, koje će za voljene izraditi kompanija AndVinyly.

Posebnim postupkom topljenja ploče i stapanjem sa pepelom pokojnika ili kućnih ljubimaca, AndVinyly napraviće kvalitetne, ali standardne ploče, koje se mogu slušati na gramofonu, a pokojnik ili neko ko ga voli može da odabere sadržaj - muzika, priče ili neki drugi sadržaj.

Naravno, ostaci pokojnika i kućnih ljubimaca biće pravilno raspoređeno na 30 ploča, ako se odabere pomenuti osnovni paket, tako da će svako u porodici moći da dobije „komadić“ pokojnika. AndVinyly pravi digitalno groblje sa pesmama koje mogu da se preslušaju na groblju okačenom na internet - što više pokojnika ugrađenih u ploče, to veća „žurka“ na AndVinyly sajtu!

Ovaj potpuno sumanut sajt pravi i digitalnu kolekciju ploča koje "objavi", pa korisnici mogu da pregledaju galeriju već "objavljenih" ploča i poslušaju numere koje "nose" pokojnike. Kompanija AndVinyly ne otkriva na koji način "pretače" pokojnike u ploče, ali navode da je ceo postupak digitalizovan, na savremenim mašinama za izradu ploča i garantuju najviše bezbednosne standarde.

Kao da je nekome do toga, zar ne?!

Kako vam se čini ova ideja, da li biste voleli da jednog jutra postanete ploča?!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA