Google prevazišao sam sebe, pogledajte! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google prevazišao sam sebe, pogledajte!

Nasmejte se i vi odličnim Google forama spremljenim za 1. april - sjajne su!

 Izvor: MONDO portal/Google Gnome
Google, Gnome, Google Gnome Izvor: MONDO portal/Google Gnome

Svakog 1. aprila Google nas iznenadi najjačim prvoaprilskim IT šalama. Ove godine spremili su ih mnogo, a mi ćemo vam skrenuti pažnju na neke nama najbolje. Recimo, već smo vam pisali o tome da bi trebalo da posetite Pac-Maps, novu Google aplikaciju za navigaciju. Šta kažete, isprobali? Da, sjajna je nova Pac-Maps aplikacija.

Google GNOME
Izvor: Google.

Google Gnome

Jeste li čuli da je Google Home postao Google Gnome? Ne?! Pa, ne znate šta propuštate! Gnom će vam, na osnovu kompleksnih astrološko-prognostičkih parametara reći u kom pravcu duva vetar i pomoći vam da lakše sredite baštu ili pokupite stvari koje su klinci razbacali...

Google, Google Assistant Izvor: MONDO portal/Google Assistant

Google Assistant

Hoćeš li me nasamariti za 1. april?
- „Nema šanse, tu sam da sprečim druge da ti to učine!

Google Assistant posebno savetuje oprez sa rođacima, koji „kuju plan“ da vas gadno namagarče za 1. april. A ni žena/muž nisu ništa bolji… U svakom slučaju - otvorite oči!

Introducing Google Wind
Izvor: Google.

Google Wind

Ove godine duvanje vetra je posebno zanimljivo Google zaposlenima, pa su napravili novu aplikaciju baš za tako nešto. Zapravo, ovde se radi o rasterivanju oblaka vetrom, ali ne bilo kakvim - vetrom koji se proizvodi radom vetrenjača. Jednostavno, vetrenjače, koje su uključene u program mašinskog učenja, počeće da „vrte“ svoje krake kad se skupe oblaci oko njih, kako bi ih rasterale.

Google 日本語入力プチプチバージョン
Izvor: Google.

Google Bubble Wrap Keyboard

Ne samo da će vas osloboditi stresa, nego će vam namirisati vazduh, poslati poruku, obojiti mehuriće, optimalno ih naduvati za "pucketanje" i opet vas osloboditi stresa! Nova tastatura je, zapravo, mešavina Google Gboard aplikacije, koja ispisuje poruke posebnom mašinom na kesicama od mehurića koje svi obožavamo da "pucketamo". Za ovaj izum je bio zadužen tim iz Japana, a ko bi drugi?!

Haptic Helpers: bringing you to your senses
Izvor: Google.

Virtuelni pomoćnici

Vi samo uskočite u virtuelnu realnost, a putujući Google tim će obaviti ostatak posla - omogućiti vam da omirišete, pipnete i zaista doživite sve ono što vidite u virtuelnoj realnosti oko vas. Ne kažemo da je ovo neophodno, ali zašto da ne?!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi