I dalje upola manja naknada za postpejd tarife | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I dalje upola manja naknada za postpejd tarife

Izvor mts

Zagarantovana ušteda za vaš mts postpejd račun – do 50% popusta na mesečnu naknadu i to tokom celog ugovora.

 Izvor: mts

Želite duplo manji račun za vaš mobilni telefon? Iskoristite specijalnu mts ponudu i uštedite, jer vas i dalje čeka do 50% popusta na mesečnu naknadu tokom celog trajanja ugovorne obaveze od 12 ili 24 meseca.

Izaberite neku od Priča, Miks ili Super postpejd tarifa i bez obzira da li ste postojeći mts korisnik kome je istekao ugovor ili novi postpejd korisnik uštedite 30, 40 ili 50%.

Tarife Priča i Priča Plus su odlične za sve koji vole duge razgovore, zato što vam pored velikog broja minuta za razgovore donose 30%, odnosno 50% popustana mesečnu naknadu.

Miks tarife (Miks M, L, XL, XL Plus, XXL) vam donose duge razgovore, surfovanje po internetu i dopisivanje uz uštedu od 50%, odnosno 40% na mesečnu naknadu za Miks S tarifu.

Sa druge strane, ukoliko vaše potrebe i navike zahtevaju korišćenje veće količine saobraćaja za razgovor, surfovanje i dopisivanje, Super tarife će vam sve to omogućiti, kao i uštedu od 50% na mesečnu naknadu.

50% popusta i duplo više Interneta
Izvor: mts tvoj svet.

Izaberite postpejd tarifu koja vam najviše odgovara, prijavite se online, pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica, i iskoristite sve pogodnosti koje vam mts pruža.

Za više informacija o postpejd tarifama i njihovim pogodnostima posetite mts sajt.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi