Pametniji i lepši, a tu je i Porše dizajn! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pametniji i lepši, a tu je i Porše dizajn!

Izuzetna ponuda pametnih satova čeka na sve nas, sad samo treba da odaberemo pravi…

 Izvor: MONDO portal

Huawei je na MWC 2017 sajmu predstavio, zajedno sa Huawei P10 i P10 Plus telefonima i Huawei Watch 2. Ovaj sat kombinuje aplikacije i opcije povezivanja pametnog telefona i opcije praćenja fizičkih aktivnosti - sve to u formi elegantnog, klasičnog ručnog ili sportskog sata modernih boja.

Huawei Watch 2 spoj je klasičnog dizajna prethodnika i Android Wear 2.0 platforme, kako bi ohrabrio istraživački duh korisnika i pomagao im da uživaju u aktivnom životu.

Sat će se od marta naći u prodaji po ceni od 329 evra u zavisnosti od dizajna i odabranih odlika. Od aprila će biti dostupan i u drugim zemljama. 

Huawei Watch 2 video
Izvor: Huawei Mobile.

U svetu u kome tehnologija postaje sastavni deo života, HW2 je proizvod za one koji žele da ostanu povezani, a da pritom mogu da se odvoje od telefona. Zahvaljujući Qualcomm Snapdragon Wear 2100 procesoru (verzija koja podržava 4G) sat poseduje nezavisnu mogućnost povezivanja i dozvoljava korisnicima da šalju poruke i obavljaju pozive nezavisno od telefona. Takođe se mogu instalirati najnovije aplikacije. Podršaka za mobilne mreže i funkcionisanje na novom Android Wear 2.0 sistemu omogućuju povezivanje za korisnike sa Android i iOS sistemima.

Zahvaljujući SIM podršci i ugrađenom GPS čipu, korisnici mogu da koriste aplikacije kao što su Uber, Foursquare i Telegram. Podrška za VoLTE i eliminacija buke uz pomoć dvostrukog mikrofona pomažu da se osigura neometano telefoniranje, dok antena koja se nalazi u gornjem delu kućišta sata za dvostruki 4G, GPS, Wi-Fi, Bluetooth i NFC omogućava da sat uvek ima dobar signal i mrežu.

Osim SIM verzije, koja radi na mobilnim mrežama širom sveta, Huawei Watch 2, takođe, postoji i kao eSIM verzija (dostupna u određenim zemljama). Takođe, neki operatori nude jedan-broj-multi-SIM uslugu. Nema potrebe za novim brojem, jer sat i vaš telefon mogu da koriste isti broj.

Huawei Watch 2 je i fitnes uređaj koji koristi višestruke senzore sa naprednim algoritmima kako bi korisnicima ponudio fitnes opcije i vežbanje učinio efikasnijim. Ugrađeni pametni senzori sakupljaju brojne podatke o aktivnostima korisnika, uključujući distancu, brzinu, broj koraka, puls, otkucaje srca, potrošene kalorije, način kretanja, putanju itd.

Jednim pritiskom na dugme otvara se aplikacija za vežbanje i odmah možete početi sa treningom. Opcije za brzi početak trčanja ,,trening za gubitak kilograma“ i ,,kardio trening“ omogućavaju vežbačima da odmah krenu, dok im sat pokazuje brzinu da bi ostali u pravoj zoni pulsa. Kad trčite možete da dobijate pravovremene savete poput obaveštenja o razdaljini, statusu kompletiranja treninga i upozorenja o radu srca, dok u zavisnosti od  izračunatih planova treninga, sat, takođe može da obaveštava korisnike da ubrzaju ili uspore i tako ih vodi kroz svaki deo treninga.

Uz pomoć GPS-a i sistema za merenja broja otkucaj srca, Huawei Watch 2 meri VO2max nakon svakog treninga. Po završetku sat automatski dostavlja izveštaj koji korisnika savetuje o dužini trajanja oporavka i opisuje efekte treninga.

Sat, naravno, omogućava da korisnik sluša muziku dok trenira uz pomoć aplikacije Play  Music. Korisnici mogu da preuzimaju pesme sa interneta, strimuju muziku i pristupe svojim listama.

Osim samog vežbanja, pametni sat promoviše celodnevni zdrav život. Daily Tracking App precizno prati broj koraka tokom dana, beleži vreme potrebno za srednje i intenzivne treninge, i utvrđuje koliko puta je korisnik ustao nakon dužeg perioda mirovanja. Sve ove informacije se dostavljaju putem grafika da bi korisnika ohrabrile da vodi zdraviji i aktivniji život.

Huawei Watch 2 Porsche Design Izvor: Promo/Huawei

Kontinuirano merenje pulsa u pozadini meri broj otkucaja srca i dostavlja izveštaj o poslednjih šest sati u vidu zakrivljene linije. Huawei Watch 2, takođe meri puls korisnika tokom odmaranja, i čuva te podatke u aplikaciji za praćenje aktivnosti.

Ovo je sat sa dizajnom klasičnog ručnog sata, koji integriše njegove pametne opcije i sportske funkcije, a da pritom ne gubi na stilu. Oslanjajući se na klasičan izgled, sat se može prilagoditi ličnosti korisnika, sa opcijama za klasični i sportski dizajn. Takođe, nudi više opcija za dizajn lica sata, čime korisnici dobijaju brz pristup svojim omiljenim i najčešće korišćenim aplikacijama. Pored hronograf dizajna HUAWEI WATCH 2 odlikuje keramička maska.

Uz pomoć novog pametnog operativnog sistema i intuitivnih kontrola, HUAWEI WATCH 2 postaje lični asistent koji korisniku donosi pogodnosti korišćenja bez ometanja svakodnevnih aktivnosti. Pošto radi na novom sistemu Android Wear 2.0, Google Play Store na samom satu omogućava korisnicima sa iOS i Android sistemima da koriste ogromnu kolekciju kompatibilnih aplikacija. Kontrola pomoću dodira, inteligentno prepoznavanje govora i instrukcija omogućavaju korisniku da efikasno intereaguje sa satom i odgovara na složene poruke.

Aplikacija Android Pay i NFC tehnologija omogućavaju brzo i sigurno plaćanje, ali samo u podržanim zemljama. I baterija je pametnija zahvaljujući optimizovanoj ćeliji sa većom gustinom i dužim trajanjem. Baterija traje do dva dana uz normalno korišćenje, do 10 sati u ,,training mode“ i do tri nedelje u ,,watch mode“.

Huawei pametni sat Porsche Design

Ovaj proizvod je odličan dodatak telefonu Porsche Design HUAWEI Mate 9, koji je pušten u prodaju u novembru 2016. godine, i dodatno unapređuje korisničko iskustvo. Saradnja ponovo ujedinjuje najnovije tehnološke inovacije i dizajn, čime se stvara ravnoteža između estetike i funkcionalnosti.

Najskuplji telefon u Srbiji: Porsche Design (FOTO)

Onima koji zahtevaju stil i suštinu, pametni Huawei sat Porsche Design nudi profesionalni standard praćenja treninga, najnovije pametne funkcije i sofisticirani dizajn - sve na zglobu korisnika. Ovaj inovativni pametni sat je prvi takav uređaj koji je napravila kompanija Porsche Design i deo niza pametnih uređaja koji će biti pušteni u prodaju tokom narednih meseci.

Pratite sve MobIT vesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi