GPS mape Srbije dobile ogromno unapređenje | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GPS mape Srbije dobile ogromno unapređenje

Više od 20 megabajta novih ruta i poboljšanja čeka na vas!

 Izvor: MONDO portal

Mapa Srbije za navigaciju automobilom i pešice u Here WeGo aplikaciji približila se veličini od oko 300 MB nakon što je ažurirana nedavno. Preko 20 MB novih podataka u mapi nije detaljno objašnjeno, ali uključuju ispravke uočenih i prijavljenih grešaka, kao i poboljšanje postojećih ruta, uz dodavanje novih.

Da li su na mapi neke nove 3D građevine i druge dodatne opcije - javite, ako primetite, mi dosad nismo imali priliku da „provozamo“ nove mape…

Ažuriranja se tiču i onlajn i mapa koje rade bez interneta, a nakon instalacije novih mapa potrebno je ponovo pokrenuti Here ili Windows Maps aplikaciju, jer je ažuriranje dostupno za iOS, Android, Windows dwsktop i Windows 10 Mobile uređaje.

Kako da ažurirate mapu Srbije

Da biste ažurirali HERE WeGo mape Srbije kliknite na tri crtice gore levo i u panelu koji se otvori kliknite na "Preuzimanje mapa". Otvoriće se odeljak sa mapama za navigaciju van mreže i opcija "Ažuriraj". Klik na nju i sačekajte minut, dva da se preuzme dodatni fajl za Srbiju.

Ako ste volji da pomognete u razvoju mape svojim sugestijama, pišite Here WeGo ekipi na „Feedback“ jezičku prozora u kojem se prikazuje mapa ili posetite Here WeGo sajt.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi