Detaljna vremenska prognoza već vam je u džepu! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Detaljna vremenska prognoza već vam je u džepu!

Facebook ima novi trik kojim će pokušati da vas zadrži još duže u aplikaciji.

 Izvor: MONDO portal

Ukoliko koristite Facebook aplikaciju za iOS, Android ili Windows Phone tj. Windows 10 Mobile, onda ste verovatno primetili da je nedavno Facebook počeo da vas pozdravlja sa „Dobro jutro, korisniče“ ili „Zdravo, korisniče, danas će biti sunčano, uživaj u lepom danu!“. Čak i da niste to primetili - uskoro sigurno hoćete, jer je Facebook s poslednjim ažuriranjem aplikacije svim korisnicima omogućio (ili će to omogućiti uskoro) da dobijaju najdetaljniju vremensku prognozu.

Isprobajte i Facebook Lite aplikaciju

Vremenska prognoza će se prikazivati kompletno u aplikaciji za narednih nekoliko sati aktuelnog dana, ali i za desetak sledećih dana. Među informacijama su minimalna i očekivana maksimalna temperatura tog i narednih dana, kao i izgledi za sunce, kišu ili neku drugu vremensku (ne)priliku. Podešavanja uključuju izbor lokacije, trenutni ili izabrani grad, kao i oznaku jedinica - Celzijus ili Farenhajt.

Da biste pronašli detaljnu vremensku prognozu u Facebook aplikaciji otiđite do tri crte u gornjem desnom uglu, nakon čega će se otvoriti Meni aplikacije. Potražite Apps odeljak tj. Aplikacije i, ako ne vidite Weather kategoriju kliknite na See All na dnu tog odeljka. Otvara se „fioka“ sa svim aplikacijama koje su vam dostupne kroz Facebook mrežu i pri kraju će biti i Weather tj. Vremenska prognoza. Odatle možete da pristupite opciji Settings koju smo već objasnili, ali i da skoknete do Weather.com sajta, na kojem ćete pronaći kompletne detalje i najave vremenske prognoze.

Facebook iskorišćava slomljena srca

Iako nije revolucionarna, ova opcija je vrlo korisna, a i ljudi vole vremensku prognozu. Lepa stvar je što će vas Facebook s vremena na vreme, posebno kad su dobri izgledi da se vreme značajno promeni u toku dana, podsetiti da bi trebalo da pogledate vremensku prognozu, stavljajući je na vrh vašeg News Feed-a.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi