Studenti, ovo vam je falilo! (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Studenti, ovo vam je falilo! (FOTO, VIDEO)

ScanMarker je interesantan uređaj, koji olakšava prekucavanje, prevođenje i čitanje teksta.

  Izvor: PROMO/ScanMarker

ScanMarker je neverovatan, koristan i raznovrsan alat koji vam omogućava da preskočite podvlačenje i prekucavanje. Može da prekuca tekst trideset puta brže, gde se tekst, brojevi i simboli skoro istog momenta pojavljuju u kompjuterskoj aplikaciji po vašem izboru.

Scanmarker - The Incredible Digital Highlighter
Izvor: Scanmarker

Revolucionarna tehnologija obrade slika i teksta je magija iza ScanMarkera. On skenira i čuva sirovu sliku koju zatim obrađuje do izuzetnog kvaliteta i potom sa OCR softverom prevodi karaktere u samoj slici, koje potom možete prebaciti u bilo koji softver na vašem kompjuteru ili na aplikaciju za mobilni telefon koja dolazi uz ovaj aparat. I sve se to događa u par sekundi.

Skenirajte direktno u aplikaciju ili internet pregledač po vašem izboru, što omogućava deljenje i prekucavanje bez truda, bilo da koristite Word, Excel, Gmail, Facebook ili bilo koji drugi program. Ako negde treba da koristite tastaturu za kucanje teksta, možete koristiti i ScanMarker da to ubrzate.

Seksi iz virtuelne realnosti (FOTO, VIDEO)

Ali to nije sve! Možete i da automatski prevedete ono što iskenirate na 40 različitih jezika, uključujući i Srpski, samo odaberite na samom uređaju jezik i u sekundi imate prevedeno.

Ovaj aparat ima i text-to-speech mogućnost, koja može da vam pročita ono što ste iskenirali. Izuzetna opcija koja vam može pomoći oko učenja, i da vam ponekad pojasni kontekst iskeniranog teksta. Može naći primenu u nastavi dece sa posebnim potrebama baš zbog ovoga.

Poslednja interesantna opcija koju vredi pomenuti je i da ovaj aparat funkcioniše i kao barkod skener, te se može koristiti i kao takav.

Postoje dve vrste ovog uređaja:

ScanMarker, koji se povezuje sa PC i Mac uređajima preko USB-a koji košta 109 dolara i

ScanMarker Air koji se povezuje preko Bluetooth-a sa PC, Mac, Android i iOS uređajima koji košta 129 dolara.

Srećno podvlačenje!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi