Ovo je naslednik najpopularnijih telefona u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je naslednik najpopularnijih telefona u Srbiji

Dva telefona koja kod nas trenutno uživaju status „najbolje za moje pare“ vrlo brzo dobiće naslednika - i to kakvog!

  Izvor: Promo/Huawei/Honor

Ako pročešljate ponudu domaćih operatera, IT prodavnica i oglasa videćete da se Huawei P8 Lite smartfon tu nalazi već neobično dugo. Neobično, zato što se telefoni brzo smenjuju, stižu novi modeli i svet se okreće novotarijama. Huawei je, reklo bi se, našao pravi recept.

Pogledajte Huawei P8 Lite ediciju za 2017. godinu

Ipak, Huawei P8 Lite u Srbiji i mnogim drugim regionima sveta odoleva vremenu, jer je pouzdan i dobar smartfon, uprkos novajlijama koji neprekidno stižu. Naslednik, Huawei P9 Lite napravio je još veći „bum“ i trenutno ga u ponudi imaju svi operateri, sve prodavnice i jedan je od najprodavanijih uređaja kod nas.

Kakve boje, a tek zvuk! (FOTO)

Nova P serija biće najskuplja dosad?

To će ostati tako i nakon dolaska Huawei P10 Lite modela, koji je upravo procureo, jer će Huawei, pretpostavljamo makar malo sniziti cenu Huawei P9 Lite modelu.

ALI, zadržimo se sad na Huawei P10 Lite smartfonu…

Portal GSMArena smatra, vođen informacijama koje je dobio od svojih izvora, da će Huawei P10 Lite stići veoma brzo - već za 20-ak dana, nakon najave na MWC 2017 konferenciji, na kojoj će biti najavljen 26. marta u Barseloni.

Dan koji će promeniti mnogo toga: Huawei premijera

Huawei P10 Lite nastavlja tamo gde je stao Huawei P9 Lite. Prema curenju sa sajta GeekBench imaće Kirin 655 procesor s jezgrima brzine do 1.7 GHz (osam jezgara), 4 GB RAM, 32 GB memorije i Android Nougat 7.0 operativni sistem. Ako je verovati curenjima, imaće i novi EMUI interfejs, koji Huawei trenutno ima samo na skupljim Android uređajima, kakav je Mate 9.

Sad smo sve videli: Huawei P10 slike

Sve što dalje možemo da vam kažemo jeste da nas pratite - potrudićemo se da budemo na svim premijerama slikom, rečju i videom! Od ove godine MobIT će pratiti MWC 2017 i druge premijere i video klipovima!

Pratite sve MobIT vesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA