Sasvim dobar telefon: ZTE Blade V8 PRO | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sasvim dobar telefon: ZTE Blade V8 PRO

Srednjak koji ima sve trenutno aktuelne opcije.

  Izvor: Promo/MONDOportal/ZTE

Kad je o Android telefonima reč na tržištu gotovo da ne postoji model koji nije "izmišljen". Upravo zbog toga ZTE je rešio da odigra "siguricu" na ovogodišnjem CES sajmu i ubaci u telefon sve po proverenom receptu - tu su najbolje komponente, kao i najnovije opcije, koje svi od telefona očekuju, bez obzira na to kojoj klasi uređaj pripada.

ZTE Blade V8 PRO ima Full HD ekran rezolucije 5.5 inča, IPS LCD je tip, a gustina piksela preko 400 po inču. Telefon ima dijamantski sečen, metalan ram, zaobljen zadnji deo i presvučen je posebnim materijalom koji, osim što izgleda atraktivno, omogućava da telefon ne klizi iz ruku. Za sada Blade V8 biće dostupan samo u crnoj boj.

S prednje strane je skener otiska prsta, koji je moguće programirati za više otisaka i više korisnika. Takođe, povezan je sa "Siguran folder" opcijom u koju se mogu smestiti lične stvari koje korisnik želi da sakrije od ostalih pogleda. S prednje strane je i selfi kamera Full HD video sposobna, rezolucije osam megapiksela. Nazad je smeštena Dual kamera rezolucije 13 megapiksela, koja doprinosi dubljem polju na slikama i stvaranju "bokeh" efekta. Kamera ima čak i 4K video snimanje i podršku za reprodukcijudo 4K 30 fps materijala.

Pogledajte ZTE Blade V8 PRO iz svih uglova:

Dve posebne opcije su dodate na Blade V8 PRO telefon, a to je Dual Led blic, koji ima sedam nivoa jačine, pa korisnik može uvek da odabere neki koji mu odgovara i aplikaciju za obradu slika, tako da se iz Dual kamere izvuče najbolje na svakoj slici - rekompozicija slike, odabir fokusa, kadriranje i druge opcije su samo neke od mnogobrojnih koje V8 nudi.

Sve ovo omogućeno je zahvaljujući novoj generaciji Snapdragon procesora, Snapdragon 625, sa osam Cortex-A53 jezgara, brzine 2.0 GHz. Tu je i Adreno 506 GPU, 32 GB interne memorije i kao šlag na torti 3 GB RAM. Interna memorija je proširiva microSD karticama kapaciteta do 128 GB, a ako ne koristite microSD možete na njenom mestu koristiti SIM 2.

Tu su, naravno, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot, Bluetooth 4.2, GPS A-GLONASS, NFC, USB v2.0 Type-C i klasičan audio 3.5 mm priključak.

Baterija kapaciteta 3.140 mAh nije izmenjiva tj. nalazi se upakovana u kućište, a podržano je brzo punjenje Qualcomm Fast Charge 2.0.

Za kraj smo ostavili spikerfon koji se sastoji od dva Hi-Fi zvučnika, koji rade uz Dolby Audio podršku, koja je dostupna sa i bez slušalica. Sve je zaokruženo Android Marshmallow 6.0.1 operativnim sistemom, koji će tokom godine biti ažuriran na Nougat. Ostaje nam jedino da vidimo kolika će cena biti i da sačekamo da se ZTE Blade V8 PRO pojavi i u Srbiji.

Pratite CES 2017 priče na MobIT oznaci za najnovije vesti iz Las Vegasa!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA