Viber u Srbiji dobio nove opcije (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber u Srbiji dobio nove opcije (FOTO)

Aplikacija Viber i u Srbiji nudi korišćenje naprednih servisa kakvi su botovi, pomoćnici i pretraga sadržaja.

 Izvor: Promo/MONDO Portal

Viber je i u Srbiji omogućio korišćenje “Javnih naloga”, koji će omogućiti firmama, brendovima i javnim ličnostima da komuniciraju sa Viber korisnicima na ličniji, lakši i brži način. Putem Javnih naloga, Viber sad nudi paket rešenja za firme, brendove i javne ličnosti u cilju interakcije sa publikom putem korišćenja različitih opcija “1-na-1 četovanja”.

“Putem Viber aplikacije, ljudi već odavno komuniciraju bezbedno i besplatno sa članovima svoje porodice, prijateljima i saradnicima. Danas predstavljamo način da se oni povežu sa firmama i partnerima takođe,” izjavio je Majkl Šmilov, Glavni operativni menadžer kompanije Viber. Prva grupa funkcija će omogućiti firmama da stupe u kontakt sa svojim aktuelnim i budućim partnerima putem Vibera putem razmene poruka i bogatog interfejsa, koji se mogu prilagoditi najrazličitijim potrebama bilo koje firme.”

Kako funkcionišu Javni nalozi

Kao kanal koji podržava i poslovno angažovanje i lične kontakte, Javni nalozi se mogu koristiti unutar timova za prodaju, marketing i pružanje podrške - radi objavljivanja važnih informacija i više od toga.

Po otvaranju Javnog naloga, korisnik dobija mogućnost da koristi Viber botove tj. pomoćnike, koji će mu pružiti traženu informaciju ili sadržaj. Recimo, ako korisnik čita Viber Javni nalog medijskog portala ili omiljenog dnevnog lista, biće u mogućnosti da zatraži vesti, informacije, vremensku prognozu, info o saobraćaju i slično koristeći upite koje će slati Viber pomoćnika. Ukucavanjem ključnih reči ili komandi korisnik će moći da dođe do sadržaja koji ga zanima i praktično da ne napusti aplikaciju uopšte.

Takođe, Viber pomoćnici i botovi biće dostupni za naručivanje karata, recimo to će uskoro ponuditi Exit Viber Javni nalog (ne samo rezervaciju, nego i kupovinu karata za festival direktno kroz Viber aplikaciju), a dostupna je u test fazi i prva banka u Srbiji, koja će omogućiti klasično internet bankarstvo direktno iz aplikacije Viber, uključujući proveru stanja računa, menjačnicu, slanje i prijem novca i druge usluge. Sve ovo već je ili će vrlo brzo biti dostupno korisnicima u Srbiji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi