Menjajte Windows odmah i sad! (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menjajte Windows odmah i sad! (VIDEO)

Uključite se u Windows Insider program!

 Izvor: Promo/Microsoft

Windows Insider program omogućava da besplatno testirate i koristite nove Windows 10 verzije koje se isporučuju onlajn korisnicima. Windows Insider Program je zamišljen kao test Windows 10 operativnog sistema i pripadajućih servisa, opcija ili aplikacija pre njihovog zvaničnog objavljivanja krajnjim korisnicima.

Windows 10 redovno dobija ažuriranja koja se korisnicima isporučuju na nekoliko načina, recimo putem Fast i Slow Ring opcije, što znači da možete da budete baš prvi koji testiraju nove opcije (Fast Ring) ili tester koji će pomoći da se potpuno ispegla nova opcija ili verzija operativnog sistema (Slow Ring).

Meet the Windows Insiders
Izvor: Windows.

Windows 10 Insider u brojkama:

- Preko 7 miliona korisnika
- Dostupan u više od 200 zemalja
- Važi za Windows, Windows 10 Mobile, Office i Xbox
- Počeo 1. oktobra 2014. godine
- Ne zahteva posedovanje Windows 10 operativnog sistema
- Dosad primljeno 70 miliona komentara
- Izvršeno 5.000 promena na osnovu zahteva Insider korisnika
- Isporučeno više od 30 nadogradnji do sada.

Iz ličnog iskustva možemo vam potvrditi da je Windows 10 Insider Preview prilično bezbedan, da ne dolazi do problema često i da ćete lako izaći na kraj sa svim „build“ verzijama. Ako problema i bude, Microsoft će ih rešiti brzo, što ćete moći da pratite putem specijalizovanih sajtova i Feedback Hub aplikacije koja dolazi sa Windows 10 Insider operativnim sistemom.

MONDO MobIT

Microsoft uz svaki novi „build“ daje detaljna objašnjenja šta je popravljeno u odnosu na prethodnu verziju i šta su poznate greške ili bagovi na čijem otklanjanju se radi.

Windows Insider program važi za sve desktop i laptop mašine na koje može da se instalira Windows 10 (u zavisnosti od hardvera), za Windows Phone i Windows 10 telefone i za Xbox One i nove konzole.

Windows: Najbolja odluka dosad!

Windows 10 Anniversary Update

Pre nego što instalirate Windows 10 Insider preview na računar napravite rezervnu kopiju podataka, mada instalacija novog Preview OS-a ne bi trebalo bilo šta da izbriše, ali i odaberite koju verziju Windows 10 Insider kruga želite - Fast ili Slow Ring.

Windows Insider program je omogućio da Microsoft kompaniji kažemo tačno šta nam smeta, objasnimo zašto i zatražimo rešenje ili predložimo svoje. Kad u aplikaciji Feedback Hub (PC i Mobile) okačite svoje zapažanje o novitetu ili usluzi kreiranoj za Windows 10 (na maternjem ili engleskom jeziku), drugi korisnici imaju mogućnost da ocene komentar i što više pozitivnih glasova komentar dobije - to će pre biti uvažen.

Budite i vi Windows Insider. Sve što vam treba jeste računar na kojem je instaliran Windows, kao i registrovan Microsoft nalog.

NAPOMENA: Windows Insider namenjen je korisnicima s malo više znanja o kompjuterima, Windows okruženju i IT-ju, jer se testiraju proizvodi i servisi koji su još uvek u fazi izrade ili izmene.

Ako imate dodatnih pitanja - komentari su vaši!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi