Štampa za sve namene | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štampa za sve namene

Ovo su nova rešenja za štampu reklamnih i promotivnih materijala velikih formata, kao i rešenja za štampu nalepnica.

 Izvor: Promo/Epson
Epson, štampa, štampač Izvor: Promo/Epson

Kompanija Epson je i u Beogradu, sa partnerima, demonstrirla primenu SureColor i ColorWorks rešenja. Na turi za medije pod nazivom "Štampa za sve namene", Epson je predstavio zaokruženu ponudu štampača velikih formata za razne namene, uključujući i štampu na tekstilu, dok je na štandu Identikusa predstavljena ColorWorks serija inkdžet štampača za etikete u boji.

Epsonova tura počela je predstavljanjem štampača iz SureColor F serije koji štampaju na tekstilu - SureColor SC-F2000, zatim Epsonovog štampača koji primenjuje tehnologiju direktne štampe na odeći, idealan za štampanje na majicama; i dva sublimaciona modela, 44-inčni SureColor SCF6200 za štampu visokog kvaliteta na tekstilu i štampu promotivnih materijala i 64-inčni SureColor SC-F9200 koji garantuje veliku produktivnost prilikom štampe velikih tiraža.

Epsonova preciznost, visoke performanse i niski troškovi održavanja digitalnu štampu i kreativnost podižu na viši nivo, omogućavajući raznovrsnu primenu štampanog tekstila: modeli iz SureColor F serije mogu proizvesti veliki broj reklamnih materijala od tekstila, odeću, promotivni materijal, aksesoar od tkanine, odevne predmete i krute podloge. Kvalitet, performanse i pouzdanost modela iz ove serije su optimizovani tako da pruže maksimalnu produktivnost i zaradu.

Prisutni novinari mogli su da se uvere u kvalitet štampe modela iz Sure Color T serije koja je namenjena za štampu tehničkih crteža velike preciznosti i prezentacija, kao i štampača iz Sure Color S serije namenjenih za štampu na različitim medijima kao što su izložbeni displeji, posteri, baneri i paneli sa pozadinskim osvetljenjem i automobilske folija.

Kada je reč o profesionalnoj fotografiji, štampa fotografija različitih formata, omogućena je zahvaljujući Epsonovoj SureColor P seriji. Epsonova precizno dizajnirana glava štampača i kvalitetna UltraChrome pigmentna mastila, pružaju najveći kvalitet i najširi gamut boja, što za rezultat ima živopisne i trajne slike koje je moguće štampati na različitim materijalima. Proizvođač je ove godine na sajmu predstavio novi SureColor SC-P10000 model sa setom mastila od čak 10 Epsonovih UltraChrome Pro boja, zahvaljujući čemu su produktivnost i kvalitet fotografija podignuti na najviši nivo. Dizajniran je za fotografske laboratorije, štamparije i kompanije kojima je potrebno interno rešenje za produkciju različitih vrsta fotografija visokog kvaliteta, reklamnog materijala i transparenata.

Epsonova tura "Štampa za sve namene" završena prezentacijom tri modela iz ColorWorks serije - ColorWorks C3500, C7500G i C831- namenjeni kompanijama koje žele da štampaju sopstvene nalepnice u boji visokog kvaliteta, uz minimalne troškove rada i materijala i bez zastoja u proizvodnji. Ušteda je omogućena zahvaljujući inkdžet tehnologiji štampe zasnovane na zamenljivim, pojedinačnim ketridžima u boji, koji garantuju da mastilo neće biti utrošeno uzalud.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi