Haos miš: Optika, brzina, preciznost (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos miš: Optika, brzina, preciznost (FOTO, VIDEO)

Bežični miš za ozbiljne igrače i eSportiste - pogledajte!

 Izvor: Promo/Logitech

Logitech G900 Chaos Spectrum donosi bolju bežičnu tehnologiju, napredni optički senzor, dizajn namenjen za levoruke i desnoruke korisnike i prilagodljivo osvetljenje.

Prema rečima kompanije Logitech ovo je njihov najbolji miš do sada,Logitech G900 Chaos Spectrum. Novi bežični G900 miš ima optički senzor, dizajn namenjen za desnoruke i levoruke, prilagodljivo osvetljenje, dizajnirane mehaničke tastere, kao i laganu konstrukciju za vanserijske izvedbe i udobnost tokom dugotrajnog igranja, a posebno je namenjen eSports igračima.

Razgovarali smo s eSports profesionalcima koji su naglasili da nisu oduševljeni žičanim gejming miševima“ rekao je potpredsednik i generalni menadžer za gejming u Logitech kompaniji. “Igrači žele da imaju slobodu koju im nude bežični miševi, a pouzdanost i preciznost miševa sa žicom. To je i bila premisa naših dizajnera u ideji da osmislimo bežičnog gejming miša koji će biti brži od drugih miševa. Uvereni smo da je G900 najbolji gejming miš kog smo ikad proizveli“.

Pogledajte Logitech G900 Chaos Spectrum iz svih uglova:

Uz povratnu reakciju od jedne milisekunde i visoko optimizovanu 2.4 GHz bežičnu vezu, Logitech G900 Chaos Spectrum nadmašuje sve druge bežične i miševe sa žicom. Zahvaljujući delom i ekskluzivnoj tehnologiji koja funkcioniše po principu satnog mehanizma značajno se smanjuje potrošnja energije tako da igrači mogu da igraju 32 sata u kontinuitetu uz jedno punjenje (odnosno 24 sata s originalnim postavkama za rasvetu). Kad miš ostane bez baterije neprimetno se prebacuje iz bežičnog u žičani način rada, a punjenje traje svega dva sata.

Logitech G900 Chaos Spectrum dolazi s optičkim senzorom koji je prihvaćen i potvrđen od strane profesionalaca kao najbolji gejming senzor na tržištu. Naziva se PMW3366 i precizno i lako prevodi svaki pokret ruke u odgovarajuću aktivnost na ekranu, čak i pri visokoj osetljivosti. Ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja, i pruža izuzetnu tačnost praćenja i doslednost u povratnim reakcijama pri bilo kojoj brzini.

Logitech G900 Chaos Spectrum omogućava da konfigurišete miša prema sopstvenim željama. Koristeći magnetsku navlaku za tastere, miš se može prilagoditi i za desnoruke i za levoruke korisnike. Izrađen je kako bi mogao nesmetano da stane u svaki dlan i udoban je za dugotrajno korišćenje. S Logitech Gaming Softverom možete prilagoditi osvetljenje i boje prema sopstvenom načinu igre, sistemu računara ili uslovima u prostoriji birajući iz palete od 16,8 miliona boja. Takođe, možete podesiti postavljanje rasvete u fazu mirovanja ili isključivanje kad vaš sistem nije aktivan.

Logitech G900 Chaos Spectrum Professional Grade Wireless.
Izvor: Logitech.

Tasteri na Logitech G900 Chaos Spectrum mišu su projektovani tako da povećavaju vreme povratnih informacija čime se ostvaruju brže i preciznije akcije u igri. Ovaj sistem utiče na smanjenje vremena reakcije između tastera i prekidača, a ujedno smanjuje silu koja je potrebna za klik što dovodi do bržih reakcija. Rezultat toga je brza, precizna i pouzdana izvedba u igri.

Svi delovi Logitech G900 Chaos Spectrum miša su optimizovani za smanjenje težine, bez narušavanja njegove stabilnosti. Konstrukcija miša je detaljno analizirana i optimizovana kako bi se izbegla nepotrebna težina u izradi miša. Ovaj bežični gejming miš teži svega 107 grama, udoban je za korišćenje tokom dugog razdoblja i osigurava brze povratne reakcije u igri.

Preporučena cena Logitech G900 Chaos Spectrum miša je 179 evra.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi