PornHub popularne i manje popularne kategorije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PornHub popularne i manje popularne kategorije

Popularni porno sajt objavio je još jednu zanimljivu statistiku.

 Izvor: Promo/PornHub Insights Blog
PornHub
PornHub
Izvor: Promo/PornHub Insights Blog

Prosečna odrasla osoba koja koristi internet provede 9 minuta i 20 sekundi na PornHub sajtu, odnosno za to vreme pogleda 9 veb stranica.

Kako bi proverio šta posetioci sajta najviše gledaju za ovo kratko vreme dok listaju stranice sajta, PornHub je rešio da se pozabavi statistikom i sazna koje kategorije filmova za odrasle su najpopularnije, koje se gledaju duže od ostalih, a koje kraće.

PornHub Insights blog je ranije istraživao koje kategorije su popularne u kojim državama, koliko posetioci imaju godina, koje uređaje koriste kada posećuju sajt i šta vole da gledaju žene, a šta muškarci. Pažnja se nije toliko obraćala na to koje kategorije su najpopularnije, i na kojim filmovima se posetioci najviše zadržavaju.

Kategorija koja se ubedljivo najviše gleda je „Old/Young“. Razlika u godinama aktera ovih filmova je ogromna. Kategorija se gleda u proseku 2 minuta duže od ostalih kategorija na sajtu, tj. duže od 9 minuta i 20 sekundi. „Mature“ kategorija se u proseku gleda duže u odnosu na ostale katogorije za 83 sekunde.

Ove dve kategorije su najpopularnije među PornHub korisnicima koji u proseku imaju 45 godina. Ova starosna grupa korisnika čini 25 posto svih posetilaca na sajtu.

Kategorija koja se pak manje gleda od ostalih je „Red Head“, za 163 sekune manje od proseka. Mada, to i nije mnogo manje od kategorija kao što su „Blonde“ i „Brunette“.

Od ostalih kategorija koje se u poslednje vreme manje gledaju nego ranije su „Lesbian“ i „Cartoon“, piše PornHub Insights Blog.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi