Prvi Samsung Galaxy Windows 10 uređaj | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi Samsung Galaxy Windows 10 uređaj

Galaxy TabPro S je 2-u-1 tablet sa Windows 10 operativnim sistemom.

  Izvor: Samsung.

Samsung je na Sajmu CES 2016 predstavio Galaxy TabPro S, koji spaja Samsungovu tehnologiju i Microsoft-ov Windows 10 operativni sistem u obliku tableta. Integracijom najpopularnijih funkcija laptop i tablet uređaja, korisnici imaju pristup potpunoj funkcionalnosti PC prenosivog računara u lakom tabletu za rad u pokretu.

"Galaxy TabPro S donosi ravnotežu najboljih osobina Samsungovog Galaxy Tab uređaja sa bogatstvom funkcija Windows 10 operativnog sistema za najnaprednije iskustvo korišćenja tableta dostupno na tržištu", izjavio je Dong Đin Ko, predsednik i šef Divizije mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung Electronics. "Izrazito smo uzbuđeni što sarađujemo sa Microsoft-om kako bismo obezbedili 2-u-1 tablet koji zaista omogućava ljudima da uživaju u produktivnosti i povezivanju na najvažnije načine, kroz jednu mobilnu stanicu dizajniranu za sve namene".

Galaxy TabPro S donosi potpunu funkcionalnost PC uređaja, sa Windows 10 Home ili Windows 10 Pro za poslovne korisnike, tako da individualni i poslovni korisnici mogu da uživaju u svim odlikama i funkcijama Windows 10 operativnog sistema, kao i u kompatibilnosti sa njihovom postojećom IT infrastrukturom.

Debljine samo 6.3 milimetra i uz težinu od 693 grama, Galaxy TabPro S je dizajniran tako da je lako nosiv. Poklopac sa tastaturom regularne veličine, koji dolazi zajedno s uređajem, dodatno unapređuje njegovu upotrebljivost. Fleksibilna šarka koja drži tastaturu omogućava optimalan dvostruki ugao gledanja za najjasniju sliku u bilo kakvim okolnostima. Uz to, Pogo priključak Galaxy TabPro S tastature eliminiše potrebu za uparivanjem ili odvojenim punjenjem. Taktilni miš (trackpad) omogućavajući laku kontrolu.

Donoseći prvi Super AMOLED ekran za Windows na tržište, Galaxy TabPro S odlikuje se ekranom koji omogućava “multitouch” kontrolu sa dubljim kontrastom boja, sa 94 procenta prirodnih tonova, kako bi prikazao realistične boje i preciznije detalje, donoseći najbolji doživljaj uživanja u vizuelnim sadržajima u svojoj klasi. Lagani, 12-inčni AMOLED ekran sa ekonomičnom potrošnjom energije omogućava korisnicima da uživaju u video igrama, filmovima i drugim popularnim vidovima zabave sa bojama koje su jasnije i preciznije nego ikada do sad.

Galaxy TabPro S donosi naprednu Samsungovu tehnologiju kojom povećava performanse i ekonomičnost potrošnje do maksimuma. Ovo je prvi tablet sa Windows operativnim sistemom koji podržava LTE Cat 6 za najbrže i najnaprednije povezivanje. Sa poboljšanim funkcijama brzog punjenja, baterija Galaxy TabPro S uređaja može potpuno da se napuni za samo 2.5 časa, a nudi čak do 10.5 sati autonomij. Kako bi obezbedio moćne performanse, Galaxy TabPro S opremljen je najnovijom generacijom Intel Core M procesora, dizajniranih za 2-u-1 tablet uređaje bez ventilatora, koji se odlikuju potrošnjom od samo 4.5 W kako bi se eliminisala buka i efikasnost povećala na najveću moguću meru.

Sve CES 2016 vesti pratite preko CES2016 oznake na MobIT sajtu!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Samsung Galaxy TabPro S specifikacije:

OS

Windows 10 Home, Windows 10 Pro

Mreža

LTE Cat.6

AP

Intel Core M procesor šeste generacije (Dual Core 2.2 GHz)

Ekran

12”, 2.160 x 1.440 Super AMOLED

Kamera

5 MP AF(zadnja), 5 MP (prednja)

Povezivanje

Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth4.1

GPS

GPS, GLONASS

Senzor

Akcelerometar, Halov senzor, svetlosni senzor

Memorija

4 GB (RAM), 128 GB/ 256 GB SSD

Dimenzije/masa

290 x 198 x 6.3 mm, 693 g (Wi-Fi), 696 g (LTE)

Baterija

5.200 mAh (39,5W, 7,6V)

Samsung Galaxy TabPro S
Izvor: Samsung NewsRoom.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA